jma Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 poradte prosim vzypnem klučik a rosvieti sa mi kon.dobijania +osvetlenie hodin,teplomeru a ledky na stahovani okien. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Původně zaslal: jma poradte prosim vzypnem klučik a rosvieti sa mi kon.dobijania +osvetlenie hodin,teplomeru a ledky na stahovani okien. No to udělá vždy pokud máš klíček v první poloze, tak zvaná poloha pro elektrické příslušenství. já mám k tomu zapojené rádio. Ale pokud klíček vypneš uplně tak by se to mělo vypnout. [upravil dne 3/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jma Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Původně zaslal: jma poradte prosim vzypnem klučik a rosvieti sa mi kon.dobijania +osvetlenie hodin,teplomeru a ledky na stahovani okien. ale kuč mam vytiahnuti so spinačky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts