lubos_HQV Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Mam 2.0HDI a nekdy semi stane ze zniceho nic pri vyrazeni rychlosti zacnou kolisat otacky az auto \"nekdy\" chcipne ! Mel jsem to uz asi 2x na servisu - prvni rikaly spatna nafta, pak mi vymenily nejakej ventil na cerpadle - pote to bylo asi 2tis km uplne super auto jezdilo uplne jinak. Pak to zase zaclo - vyradim pridam plyn a auto nereaguje - po chvilce zacne jed normalne ! Ted jsem vymenil naftovej filtr a na privodni hadici nafty do filtru jsem pridal maly palivovy filtr ! Vcera mi auto opet zhaslo na krizovatce - ale staci pouze otocit klicek a jede normalne ! stava se otacky zacnou kolisat, v aute je obcas znat ze jakoby prestane reagovat na plyn, malo tahne, nekdy samovolne chcipne, prestane reagovat na pridani plynu ale pak treba mesic jede normalne ! Rozvody jsou delane pred 20tis., tankuju u normalni cerp.stanice, - neumite poradit co jeste vyzkouset ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter806 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 skus si dat skontrolovat trisky.inak byva to od spatnej nafty ale nikdy nevies co natankujes ani na normalnej cerpacke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubos_HQV Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 taxem tam nacpal ty maly palivovy filtriky a este jsem rozdal vahu vzduchu kde to cidlo bylo uplne cerny, ocistil jsem to a od te doby jeto asi mesic mi otacky ani nezaklopitaj. zatim je to ok tak uvidime .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubor Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 2Lubos_HQV: nejaka fotecka z demontaze vahy vzduchu a cidla by nebyla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts