Jump to content
  • Current Donation Goals

Rozpůlená 405 Mi16

john111

Recommended Posts

No, tak ta dopadla pěkně ... by mě zajímalo, jak se mu to povedlo a o co to rozpulil?? Nikdo z klubu tuhle nemá - alespoň nikdo z aktivních členů. Škoda jí ... Jak jsi k tomu přišel, tos nafotil ty?

Pája Rybyšár: vidíš ... a máš na nějakým vrakáči spoiler a nemusíš za něj dávat desítku :nevim

Bohužel to vypadá, že projel zatáčku cca ve 160km/h, která se dá maximálně 120 a jak dostal smyk, tak trefil billboard řidičovýma dvřma. Bzrdná dráha byla vidět kolem 80 metrů. Je teda vidět, že jsou ty betonové základy dobře dimenzované.

DSC05140.jpg

DSC05144.jpg

[upravil dne 1.11.06 john111]

[upravil dne 1.11.06 john111]

tyyy kraavo, ja jsem vcera vecer z baraku z balkonu koukal, ze v tech mistech je nejaky moc podezrely hemzeni modrych majacku, bylo to zhruba kolem devate vecer. A ono rozstrelena 405

Se ale divim, ze tam z toho jeste tolik zustalo, napriklad ze ty hlinikace uz nekdo neodvezl

No jo ta zatacka na Kunraticke spojce je docela prudka a dost casto vidam, kdyz tam jedu, zvlast v noci, ze nekoho prekvapi a brzdi co to da

ty predni dvere jsou na ty traverze pekne namotany, ale myslim ze docela sanci mel, bejt to jeste tak o 15 cm vice k dopredu k cumaku, tak pak by to byl asi masakr, takhle je to tesne za predni sedackou

Tak tomu řikám to musela bejt pořádná rána.... jinak tu zatáčku moc dobře znám a musel tam jet minimálně 140km/h aby ho to vyneslo z týhle zatáčky do pole a nebo prostě to tam neznal..... :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim.

Jinak škoda míčka.... :(:( :( :(

řekl bych že nejel jen 140, já tam jezdím s Omegou max 100-110 a při 140 by to snad nějak zvládnul. Ta zatáčka je dost daleko od kruhového objezdu a jestli to drtil na plnej plyn, tak musel jet pekelně rychle, aby po tak dlouhém brždění měl energii roztrhnout auto a aby ještě dalších 20 metrů letělo. Každopádně neměl pás a to bylo jediné štěstí, jinak by nepřežil.

Původně zaslal: john111

řekl bych že nejel jen 140, já tam jezdím s Omegou max 100-110 a při 140 by to snad nějak zvládnul. Ta zatáčka je dost daleko od kruhového objezdu a jestli to drtil na plnej plyn, tak musel jet pekelně rychle, aby po tak dlouhém brždění měl energii roztrhnout auto a aby ještě dalších 20 metrů letělo. Každopádně neměl pás a to bylo jediné štěstí, jinak by nepřežil.

Těch 140 uvádim proto,že to se dá s tímhle autem projet uplně vpohodě víc jsem nezkoušel....A jestli jel co to šlo od toho kruháku tak tam mohl mít přes 180-200km.... :bojim :bojim