Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

obsluha SHELL


f3Rd@

Recommended Posts

No, tak jsme si takhle na nocni udelali rauchen pauzu a jelikoz kamosovi dosli cigara, tak jsme je skocili koupit naproti na Shellku. Byli jsme teda ctyri, a jeste tam nejaky chalpek tankoval. Prisli jsm ke dverim a nic. Byli zavreny. Zenska si tam sklada ubrousky a nezdalo se, ze by se chystala otevrit. Nastesti behem minuty ten chlapek dotankoval a sel platit. = Konecne jsme se dostali dovnitr. Pan sel platin natankovanou naftu a ja s kamosem bez cigaret jsme si stoupli za nej do fronty. Dalsi 2 kamosi si sli vybrat bagetu a nejaky piti. Roztomila pani prodavacka, teda spis ta stara zamindrakovana k*ava, se nas podivala a duraznym hlasem nam sdelia, ze neotvirala nam, ale tomu panovi a ze jestli nenakupujeme, tak mame odejit, a ne se tam chodit ohrivat! Coz nas naprosto sokovalo (podotykam, ze jsme 4 maldi, slusni, dobre obleceni lide), po male odmlce zpusobene sokem jsem ji odpovedel, ze by jsme si radi nakoupili, ale ze cekame az budem na rade. Sotva jsem dorekl, tak se z soku probral i kamarad (ten bez cigaret) a vysvetlil ji jak se ma chovat k zakaznikum! Nacez mila pani zmlkla, ale podivala se na kamarady u lednice s bagetami jako by tam kradli, coz jsem uz nevydrzel a raci odesel nebo bych ji musel neco nepekneho rict.

A jake z toho plyne mile deti ponauceni?? Ze u Shellky naproti technologickemu parku v Brne uz nikdy v zivote tankovat nebudu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Heršpické jo?

Poslední dobou začly benzínky prodávat po 12té \"z okýnka\" což mě dost vadí. Ne kadždej chce krást.

Když sem posledně prodavačovi řekl že chcu bagetu tak mě radši pustil protože byl línej pro to jít.

Taky dost nadávají když platím kartou, jak kdyby to bylo něco zvláštního (pro ně je to práce navíc). :nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:( Shellka vybira obsluhu asi vzdycky stejne: co nejvic otraveny ksichty... tankovala jsem u nich vzdycky z nouze, protoze to byla jedna z nejdrazsich pump na ceste z prace.... ale uz na ne z vysoka..... tankuju ruzne (ted kdyz nemam auti, tak teda vubec, ale kdyz uz mi ho naaahodou nekdo pujci :) ) a nejradsi mam jednu benzinku kousek od Sterbohol, kam jezdim pro plyn a pan vzdycky vybiha a jeste se usmiva, pokecame, pohodicka .....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: f3Rd@

nene, je to tahle:

Shell Czech Republic, a.s.

Čerpací stanice

Hradecká 1881/16

612 00 Brno-Královo Pole

Tel.: +420 541 247 571

To je zajímavý, tady mám docela dobré zkušenosti, ale je pravda, že přes den. Dost často totiž jezdím na VUT.

No a k těm otrávenejm xichtům - stačí se rozhlédnout a najdete je všude, u pump, v obchodech, hospodách, ... Prostě, mám pocit, že jako zákazník otravuju prodavače už jen svou přítomností (pokud to teda není soukromý kšeft a zrovna neprodává majitel) :grr:grr:grr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Mila_S: My to asi spatne chapem, oni totiz ti prodavaci tam asi nejsou od toho aby lidem neco radi prodali. Oni tam jsou jen taky by to nebylo prazdny. To se pak nemuzem divit, ze kdyz si nekdo prijde nakoupit, tak \"nejsou tak moc mili\".

Jinak do dneska to bylo vzdy v poho, ale ta \"mila\" pani mi tu Shellku pekne znechutila.

to Medion: To se lip rika nez dela, taky jsem si za 5 minut uvedomil co jsem ji mel vsechno rict atd., ale v tu chvili jsem byl fakt v soku a nebyl jsem schopny vubec premyslet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To teda cucim :o .. Shellku tady sice blizko nemame ale pokud se mi PODARI (zduraznuju proto ze jinde brat ani nechci a zatim se dari) na nejake vzit tak sem se jeste nesetkal s takovou neochotou.. a otravenosti.. .. dokonce i na teto pumpe jsem uz bral .. asi sem mel stesti :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tankuju jedině u Shellky a zatím se mi nestalo že by na mně byli nějak nepříjemný, vono teda kdyby to zkusili tak bych byl taky sakra nepříjemnej. Ale vždycky v pohodě, někdy sice některá kouká jako ryba z akvárka, ale to se dá přežít, nikdy se nestalo že by mi cokoliv odmítli, ať už v Nachodě, na Vysokově, nebo v HK. jinde tankuju výjimečně tak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hold pani chtěla být nad věcí.

Ona ta veškerá obsluha všude by si měla uvědomit, co je to být zákazníkem a co takový zákazník asi potřebuje. Prostě vžít se do role zákazníka.

Často narážím na neochotné prodavače, taky se u nich už neobjevuji, bohužel vedení firem bude ještě dlouho trvat, než si uvědomí, jak odrazují a ztrácení pro ně tak důležité zákazníky a to nejen z toho důvodu, že nedělají kontrolu svých zaměstnanců, ale také že nejsou schopni dobře zaplatit své zaměstnance, hned by se obsluha chovala jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jezdím teď jedině k Shellce,mám benzinku asi 400 metrů od baráku,sice je dražší než třeba lounský EuroOil nebo PapOil,ale sbírám smart bodíky,navíc i tamní obsluha mi přijde docela příjemná.Ikdyž obsluha na Benzině je taky vynikající:DAsi hodně záleží na ovzduší:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...