oddie Posted June 5, 2002 Share Posted June 5, 2002 Zdar, u čerstvě koupené P309 1,9D 91' se mi vyskytuje nepříjemná věc: při jízdě rychlostí okolo 80km/h se dost roztřese motor. Dělá to v záběru, když pustím plyn, uklidní se. Nedává to žádné rány, prostě se jen třese, a pozor: neklepe volantem, jen ten agregát se chvěje (je to poznat na řadičce, a když šlápnu plný plyn, roztřese se pochopitelně celé auto). Nad 100km/h už to nedělá, pod 70 taky ne. Ještě jsem pod to nelezl a nezkoumal jsem to, tak se jen ptám: má někdo nějaký námět, co by to mohlo být? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 5, 2002 Share Posted June 5, 2002 kdysi dávno jsem mel na moji 205 podobny problém. Pri jizde okolo 60kmh to auto strasne hucelo, toto huceni prestavalo byt tak vlezle az tak kolem 130kmh a muzu rict, ze u tak to hodne otravovalo. Kdyz jsme to dali do servisu prisli na to, ze je v haji lozisko diferaku, tak ho vymenili a od te doby to prestalo. Uz si nepamatuju, jestli se trepala saltrpaka nebo ne, protoze jsem jeste nemel papiry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted June 6, 2002 Author Share Posted June 6, 2002 Dík za postrašení ) Ještě jsem zapomněl dodat, že to dělá kolem té 80-ky bez ohledu na kvalt (3,4 i 5). A nic tam nehučí, nerachtá ani nemlátí, prostě se ta mrcha jen řádně třese... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 12, 2002 Author Share Posted July 12, 2002 Ták, po měsíci jsem se k tomu konečně dostal. Byla to v podstatě jen prkotina, kloub na levé poloose, kupodivu ten vnitřní, blíž k převodovce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts