Medion Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Nemáte něgdo náhodou schéma zapojení zásuvky pro vozejk.mám tam originál zásuvku a ta má asi(nevim přesně) 10 zdířek a naše zásuvky maj 6 zdířek.potřebuju dát naši zásuvku tak schánim to schéma zapojení.díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Medion Nemáte něgdo náhodou schéma zapojení zásuvky pro vozejk.mám tam originál zásuvku a ta má asi(nevim přesně) 10 zdířek a naše zásuvky maj 6 zdířek.potřebuju dát naši zásuvku tak schánim to schéma zapojení.díky Tady to máš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 hele a to je ta origo zásuvka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 tak sem se byl teď mrknout na tu zásuvku(origo) a těch zdířek tam je 13 [upravil dne 31.10.06 Medion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila_S Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Tak to asi bude zásuvka i na karavan. To by mělo vypadat takhle (pozice 1 - 7 je stejná u 7mi pólové i u 13ti pólové): [upravil dne 31.10.06 Mila_S] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Mila_S Tak to asi bude zásuvka i na karavan. To by mělo vypadat takhle (pozice 1 - 7 je stejná u 7mi pólové i u 13ti pólové): [upravil dne 31.10.06 Mila_S] no díky,ale takhle to taky nevypadá.zkusim to vod voka načrtnout a hodit sem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Mila_S Tak to asi bude zásuvka i na karavan. To by mělo vypadat takhle (pozice 1 - 7 je stejná u 7mi pólové i u 13ti pólové): [upravil dne 31.10.06 Mila_S] no díky,ale takhle to taky nevypadá.zkusim to vod voka načrtnout a hodit sem tak sem to byl nafotit,sory za kvalituje to focený telefonem tak tady to je(ta červená-to je orezlý): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Mila_S Tak to asi bude zásuvka i na karavan. To by mělo vypadat takhle (pozice 1 - 7 je stejná u 7mi pólové i u 13ti pólové): [upravil dne 31.10.06 Mila_S] no díky,ale takhle to taky nevypadá.zkusim to vod voka načrtnout a hodit sem tak sem to byl nafotit,sory za kvalituje to focený telefonem tak tady to je(ta červená-to je orezlý): Tak to by mělo byt ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Jinak všechny kontakty jsou takhle DIN ISO 11446 Kontaktbelegung der 13poligen Steckdose nach DIN ISO 11446 Kontakt 1 : Fahrtrichtungsanzeiger links Kontakt 2 : Nebelschlußleuchte Kontakt 3 : Masse für Stromkreis 1-8 Kontakt 4 : Fahrtrichtungsanzeiger rechts Kontakt 5 : Schlußleuchte, Umrißleuchte, Kennzeichenbeleuchtung, rechts Kontakt 6 : Bremsleuchten Kontakt 7 : Schlußleuchte, Umrißleuchte, Kennzeichenbeleuchtung, links Kontakt 8 : Rückfahrleuchte Kontakt 9 : Stromversorgung ( Dauerplus ) Kontakt 10 : Ladeleitung Anhänger-Batterie, Stromversorgung, Zündschalter gesteuert Kontakt 11 : Masse für Stromkreis 10 Kontakt 12 : Kodierung für gekuppelten Anhänger, Verbindung von Kontakt 3 mit 12 am Anhänger Kontakt 13 : Masse für Stromkreis 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Mila_S Tak to asi bude zásuvka i na karavan. To by mělo vypadat takhle (pozice 1 - 7 je stejná u 7mi pólové i u 13ti pólové): [upravil dne 31.10.06 Mila_S] no díky,ale takhle to taky nevypadá.zkusim to vod voka načrtnout a hodit sem tak sem to byl nafotit,sory za kvalituje to focený telefonem tak tady to je(ta červená-to je orezlý): Tak to by mělo byt ono super díky za foto no pokusim se ty další rozluštit [upravil dne 31.10.06 Medion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 super díky za foto no pokusim se ty další rozluštit jj, ať se daří, česky to bohužel nikde není [upravil dne 31/10/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 jo vemu slovník a do na to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 1-ukazatel směru jízdy levý 2-koncové světlo do mlhy 3-kostra pro 1-8 4-ukazatel směru jízdy pravý 5-koncová svítilna,obrysové světlo,osvětlení poznávací značky-pravá 6-brzdová svítilna 7-koncová svítilna,obrysové světlo,osvětlení poznávací značky-levá 8-zpětný světlomet 9-napájení trvalé 10-Nabijení baterie přívěsu,napájení,řízení startéru(nebo zamezení startu???) 11-Kostra pro 10 12-Kódování pro připojený přívěs, propojka kontaktu 3 s 12 v přívěsu 13-kostra pro 9 Musíš si to ještě dovyložit, něco se těžko překládá [upravil dne 31/10/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz 1-ukazatel směru jízdy levý 2-koncové světlo do mlhy 3-kostra pro 1-8 4-ukazatel směru jízdy pravý 5-koncová svítilna,obrysové světlo,osvětlení poznávací značky-pravá 6-brzdová svítilna 7-koncová svítilna,obrysové světlo,osvětlení poznávací značky-levá 8-zpětný světlomet 9-napájení trvalé 10-Nabijení baterie přívěsu,napájení,řízení startéru(nebo zamezení startu???) 11-Kostra pro 10 12-Kódování pro připojený přívěs, propojka kontaktu 3 s 12 v přívěsu 13-kostra pro 9 Musíš si to ještě dovyložit, něco se těžko překládá [upravil dne 31/10/06 Radek Hurvajz] hele chlape dík moc:super:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 [hele chlape dík moc:super:potlesk není zač, tak mě to nejak zajímalo že jsem to přelouskal;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 ještě musim sehnat normální zásuvku a pak ji zapojim.doufám že dobře Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Medion ještě musim sehnat normální zásuvku a pak ji zapojim.doufám že dobře Normálně to zapoj podle prvního obrázku, mě to podle toho chodí jak má. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purkmistr Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 kup redukci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stojí od 270Kč po 350Kč já mám tu za 350, je na bajonetovém zámku a pouze se nasadí na origo 13 bitovou zásuvku. Kdykoliv se to dá sundat a nepoznáš že je tam něco navíc! :roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otjo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Též doporučuji tu redukci, je to bez práce s přepojováním (odpojené dráty musíš nějak ukončit - nejlépe zrušit, což vyžaduje hledání a dost času). Redukce z 13 na 7 funguje parfektně bez nutnosti kontroly jestli všechno svítí (pokud pomineš silniční pravidla, ale na autě to taky nekontroluješ před každou jízdou) - rozhodně funguje líp než české 7-pól. zásuvky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts