daja535 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Zdravím potřeboval bych poradit jakou značku tyček stabilizátorů upřednosňujete a jaké máte zkušenosti . Hodněkrát jsem tu slyšel chválu na FEBI , ale osobně nemám zkušenost . jedná se o díly na zadní nápravi 406 1,8 16 v 1996 sedan děkuji za rady třeba fery je znalec a zkušeností má mnoho díky daja535 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 ja daval na jare na predek znacku Optimal, mam na tom asi 15 000 a dobry, zkus jeste napsat FXovi, ten repasoval celej podvozek u 406ky nez ji prodal, ty predni tycky jsem mel tenkrat od nej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Dobrá značka je moog(federal mogul) kupoval jsem je v auto štangl [upravil dne 31/10/06 BOSSCZ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daja535 Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 no no tak jsem hledal a nenašel v systému hledání se fakt nevyznám napíši stabilizátor nebo zadní náprava 406 a pod a neoběví se nic , tak sorry cíťo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: daja535 no no tak jsem hledal a nenašel v systému hledání se fakt nevyznám napíši stabilizátor nebo zadní náprava 406 a pod a neoběví se nic , tak sorry cíťo Co takhle zkusit jen \"tyčky\". Odkazů vyjede až až. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Hlavně ne Starline neboli vlastní výrobky AutoKelly z Polska. Febi sou v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Podívej se sem: Taky preferuji značku FEBI (z vlastní zkušenosti). A zde ti to zašlou např. http://katalog.mjauto.cz/index.phtml? [upravil dne 31/10/06 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts