Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 2.0HDi \'01 nejde nastartovat


4ever

Recommended Posts

takze po poriadku dnes poobede som este v pohode autom jazdil, no ale teraz vecer, nesla nastartovat, podla pc bolo -1 az 1 stupen, startujem a nic, skusim znova, zhavenie mi zhaslo hned za asi 1 sekundu zakazdim, potom uz ani nesvietilo a nic, proste stale toci ale nechyti, skusil som odpojit baterku, nepomohlo, pokukal som vsetky poistky a v pohode, akurat na zapalovac bola zla ale nemal som poruke dobru a bez tak zapalovac ani nemam, stratil sa, takze to mi je jedno.

No ale vsimol som si, predtym mi zo zadu vzdy po otoceni klucika do polohy pre nastartovanie, isiel taky zvuk \"bzzzz-bzzzz\" ako keby tam bolo nieco mechanicke alebo sa zapinal nejaky iny obvod, dnes poobede sa mi to zdalo byt hlucnejsie ako inokedy myslim to bzzz ale nevenoval som tomu pozornost, teraz to bzzz vobec nerobu, po otoceni klucika iba pocut pri poistkach zopnutie rele a to je vsetko, neviem ci to bzzzz ma byt aj tak pocut kedze to auto mam pomaly dva mesiace ale robilo to stale pri tom pootoceny klucika.

Zajtra to vyskusam okolo obeda ked bude teplejsie, ale ak to nechyti tak asi len nejak dotiahnut na diagnostiku.

Mate s tym niekto skusenosti alebo viete poradit co by to mohlo byt? Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to na 100% palivové čerpadlo, cena může být i o pár stovek nižší, ale jinak to nevyřešíš, starší je riziko, že zůstaneš někde viset. Pokud pod sedačkama sundáš kryt nad palivoměrem, uvidíš ho a pokud je Bosch, máš šanci ho koupit levněji mimo Peugeot, jinak jedině tam.

PS: Kdyby se každý ptal s takovým pěkným popisem, to by se radilo -))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš ako dobre ti chlapi poradili, ale tá cena ťa nepotešila to ti verím, skus to ako ti poradil Argoo, mozno fakt odišlo relé, ale ak by ti odišlo čerpadlo, tak vidím, že si zo Slovenska, ja som z PU a kamarát z nášho okresu robí do 406tiek, ten má spústu náhr. dielov na hdi-čka, by som ti poslal aj cislo n amobil ale sa mi zdá že na týchto fórach je to zakázané tak potom jedine cez U2U. ok? Dúfam ,že ti trochu pomôžem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: argoo

Predtym ako ho kupis, vyskusaj ho vybrat a priviest priamo na neho 12V, ak urobi bzzzzzzzz, je to dobre, bude to len nejaky kablik, konektor, alebo este ma napada to velke rele vedla rj vstrekovania, cerpadlo je tusim spinane cez neho.

to myslis rele niekde vedla poistky rj vstrekovania v poistkovej skrini pri motore? troska som ta nepochopil a nemam extra skusenosti s tym, ak vies upresni mi to prosim. dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze skusil som to kuknut pod tie sedacky, pod pravou zadnou, no neviem ako to mam otvorit skusal som ten velky kryt no neslo s nim pohnut iba kusok, mozno pol centimetra a viac nic... je to on? alebo je to ten maly uplne nalavo na obrazku? ale to je len nejaka guma pravdepodobne.

post-0-14109594934733_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No někde jsem viděl, tuším, že na xantiaclubu, že to kdosi nabízel za 4500,-Kč fungl nové. Jinak to jde předělat třeba z 307čky, lae musí se to upravit.

Stejně to nechápu proč se to tak podělává, každá nafta je mastná, takže přidřít by se to nemělo nebo že to už nevyřešili, prej je to neřest všech HDI tohle podávací čerpadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm neviete mi teda niekto poradit ako vyberem alebo ako sa dostanem teda k tomu cerpadlu? nechcem nasilne otvarat ten kryt pokial si niesom isty co to moze sposobit. dakujem a prosim o radu, zajtra som doma kedze je sviatok a kukol by som to

ps:foto je hore

[upravil dne 31.10.06 4ever]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...