paflachina Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ahooj,vadí nějakým způsobem,když se vyhodí kompresor klimatizace a dá se kratší rozvodový řemen??Potřebuju kompresor přetěsnit uniká mi tam nápln a chtěj mi tam dát místo původního rozvodového řemenu provizorně kratší.Může se kvůli tomu něco rozházet nebo pokazit apd?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: paflachina Ahooj,vadí nějakým způsobem,když se vyhodí kompresor klimatizace a dá se kratší rozvodový řemen??Potřebuju kompresor přetěsnit uniká mi tam nápln a chtěj mi tam dát místo původního rozvodového řemenu provizorně kratší.Může se kvůli tomu něco rozházet nebo pokazit apd?? Tam snad není rozvoďák, tam by měl být drážkový řemen pro altík, vodní pumpu, a klimu. Napiš co je to za motor, ale stát by se nemělo nic, jen ti nepude klima. Rozvoďák je pod krytem. [upravil dne 30/10/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 teoreticky se nic nestane jen nevim jestli ti tam taky nebudou muset udelat místo klimy taky provizorní řemenici, záleží jak je poskládanej klínák Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Nestane se nic, je to dobrý postup, akorát si dej pozor na vlhkost v odpojeném systému a před naplněním a po takhle velkém servisním zásahu vyměň vysoušeč - prakticky filtr na´vlhkost. resp, to musí udělat servis cca 1000 Kč ale nevyplatí se to podcenit!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Kdo ten kompresor přetěsňuje? [upravil dne 30/10/2006 Rebik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakero Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Kde to davas pretesnit a za kolko? Tiez mi kompresor netesni, ale radili mi, ze jednoduchsie a lacnejsie je zohnat si druhy(samozrejne pouzivany) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paflachina Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: paflachina Ahooj,vadí nějakým způsobem,když se vyhodí kompresor klimatizace a dá se kratší rozvodový řemen??Potřebuju kompresor přetěsnit uniká mi tam nápln a chtěj mi tam dát místo původního rozvodového řemenu provizorně kratší.Může se kvůli tomu něco rozházet nebo pokazit apd?? Tam snad není rozvoďák, tam by měl být drážkový řemen pro altík, vodní pumpu, a klimu. Napiš co je to za motor, ale stát by se nemělo nic, jen ti nepude klima. Rozvoďák je pod krytem. [upravil dne 30/10/06 Radek Hurvajz] Jo máš pravdu,není to rozvodák.Do toho moc nedělám a jak vidim řemen tak si hned myslim,že to je rozvodák :-)) sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paflachina Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: bakero Kde to davas pretesnit a za kolko? Tiez mi kompresor netesni, ale radili mi, ze jednoduchsie a lacnejsie je zohnat si druhy(samozrejne pouzivany) Nevim kdo to přetěsnuje,prej to dělá někdo specálně pro ty kluky co mi to maj demontovat.Mělo by to stát prý kolem 600 tak nevim jestli je to špatný nebo dobrý,hlavně aby to fachalo:mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakero Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 No ak ti to pretesnia tak, ze to bude spolahlivo fungovat, tak je to super cena. Oproti cene pouzivaneho kompresoru(cca 4000,-SKK). Vedel by si zohnat kontakt na tych manikov, co to pretesnuju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts