oni Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 na diagnostice mi zjistili nejake opozdene reakce lamda sondy,tak nevom co del,jestli to nechat,vymena nebo co diky! p 306 1.4 r.v.97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biři Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 No hned to měnit nemusíš . Jediné co se může stát je to že ti budou kolísat otáčky na volnoběhu a můžeš zasrat katoš. Lamda sonda je tam od toho aby upravovala směs a následně splodiny a pokud jak říkáš má opožděné reakce, tak to urcitě vadí i hladkému chodu motoru. Měl by jsi to poznat,že otáčky na volnoběhu kolísají. A jestli ne-tak je jí PRD! Tedy alespoň z mé zkušenosti. Tedy abych byl přesný,tak lamda tu směs neupravuje ale měří a posílá informace k jednotce. [upravil dne 2.11.06 Biři] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 no je fakt ze kolikrat pri volnobehu auto skupe jako kdyby bylo podotackama!me jde spis o to jestli to ma nejakej vliv na spotrebu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šlachta Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 mám podobný problém u 306HDI kolísají mi otáčky při volnoběhu:900-1100 a při jízdě při otačkách kolem 2000 auto ztrácí výkon muže to být taky lambda sondou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šlachta Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 na diagnostiku se chystám zítra pak napíšu co a jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts