bigicek Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Čau chlapi, tak se mi po**** originální Cd měnič, jenom to přehazuje cdčka a nic...nemáte někdo tip čim by to mohlo být nebo podobné zkušenosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Zajeď si do Peugeotu a oni ti přes BSI zaktivují CD měnič. Mě to samé udělali na 406ce.....je to otázka chvilinky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigicek Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 A jak nemůže být povolen? Když to jelo? Je pravda že mi dvakrát přehrávali BSI jednotku ale nějak nechápu souvislosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 me se asi dvakrat stalo neco podobne - kdyz jsem menil cd v menici, tak se tam nejak puvodni seklo, zacaly blikat vsechny tlacitka na menici a neslo s tim nic delat. CD v radiu fungovalo normalne, ale s menicem jsem nemohl delat nic. Zacalo to fungovat az kdyz jsem zastavil, zhasl motor a druhy den rano uz to slo normalne vyndat - zasekle CD letelo pro jistotu hned z okynka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigicek Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Radek V. Zajeď si do Peugeotu a oni ti přes BSI zaktivují CD měnič. Mě to samé udělali na 406ce.....je to otázka chvilinky.... A proč by to bylo deaktivované??? Když to prostě přestalo přehrávat...možná to zkusím nechat vyčistit a uvidím.. Jenom by mě zajímalo, jak to vyndat? Poraďte prosím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts