Kosta1 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Tak aby toho nebylo dost, dnes mi ve meste spadnul kus omitky z baraku primo na celni sklo, pavouk jako prase. Nevite nekdo kolik stoji vymena v origo servise? mam tam i senzor, pujde to z pojistky, aspon doufam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Počítaj tak 15 000,- KČ. Mne včera rozbil sklo kameň, ktorý odletel od Tatrovky. Informoval som sa a stojí to 13 000,- + 2 000,- Sk práca. Skús napísať Jarinovi RS, ten ho menil aj dva krát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OMArtik Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: Kosta1 Tak aby toho nebylo dost, dnes mi ve meste spadnul kus omitky z baraku primo na celni sklo, pavouk jako prase. Nevite nekdo kolik stoji vymena v origo servise? mam tam i senzor, pujde to z pojistky, aspon doufam. Měnil jsem ho v létě. na faktuře bylo myslím 13800 Kč za sklo a asi 2000 za práci. Platila pojišťovna. Silně nedoporučuji Autospol, nalepili to špatně a kolem A sloupku u řidiče mi tam napršelo. ))-: [upravil dne 30.10.2006 OMArtik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 mne menili uz 2x ako spravne podotkol Martinsk odporucam dat si urobit pracu rozpoctom a nie na zaklade predlozenej faktury. Okno sa da totiz kupit az 60% lacnejsie, ako je bezne v predaji, za robotu som sa dohodol s chalanom z autoskla a usetril som viac ako polovicu. Prvykrat ma to stalo skoro 22 tisic - platila samozrejme poistovna a druhykrat ma to stalo menej ako polovicu, sklo za 7500, nejaky benzin, co som si bol ponho a 2000 korun lepidlo a praca chalana. Plnenie poistovne rozpoctom na taku istu sumu. Jedine svinstvo bolo, ze som musel prist s autom sa ukazat do poistovne, ze je to vymenene, inak mi nepreplatia. Ziadny problem, poviete si, ale musel som ist do Banskej Bystrice, co je 100km!!!:grr:grr To uz iba dodam, ze obhliadku mi robili v Lucenci, 30km od RS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 No dnes jsem volal do vou autoriz. servisu a rekli ze to bude mezi 13 az 20 tis., podle toho, jestli budou muset davat novej dest. senzor nebo pouzijou ten stavajici. Pry zalezi na konkretnim typu skla, podle VIN. Takze se tam asi davali ruzny skla........ Tak nevim, jestli neskusit nejaky autosklo, ale pujde to asi z pojistky, tak na to kaslu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 tak ak nechces zarobit, tak na to kasli ja som dal navod, ako to riesit LEGALNE cez poistovnu a este si aj nejaku korunku privyrobit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts