Macin Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Mám čelní airbagy.Po nastartování auta mi po pár sekundách zhasne jejich kontrolka. To je v pořádku. Jenomže ona se někdy za jízdy rozbliká. Nepravidelně. Někdy celý den nic a jindy co chvíli. Když zastavím a vypnu klíček a znovu nastartuji zase zhasne. A vůbec, jde airbagy u 406ky nějak deaktivovat? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Použij hledání, řešilo se to zde několikrát. Problém bývá většinou v konektorech pod sedačkou řidiče. Airbag lze deaktivovat pouze před sedadlem spolujezdce - je na to spínač mezi předními sedadly (na klíček, jako máš do zapalování). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Já teda deaktivovat airbag spolujezdce nemůžu, asi to jde jen u novějších modelů, mám jen nálepky s upozorněním že se tam nemůže dávat dětská sedačka;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Já teda deaktivovat airbag spolujezdce nemůžu, asi to jde jen u novějších modelů, mám jen nálepky s upozorněním že se tam nemůže dávat dětská sedačka;) Hmm, tak to mám štěstí, že mám nový model... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Radek Hurvajz Já teda deaktivovat airbag spolujezdce nemůžu, asi to jde jen u novějších modelů, mám jen nálepky s upozorněním že se tam nemůže dávat dětská sedačka;) Hmm, tak to mám štěstí, že mám nový model... :D 2 najednou tam stejně nedáš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts