Tonca406 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Zdravim, moc by me zajimalo co znamena tahle kontrolka,rozsvítí se když otocim klickem do druhe polohy a sviti porad i po nastartování. Nevim jestli to jen signalizuje ze je auto nastartovane nebo fakt nevim co to je. V manualu sem to nenasel.Diky moc za jakoukoliv radu. 406 2.0 HDi (66kW) 2001 [upravil dne 28.10.06 Tonca406] [upravil dne 28.10.06 Tonca406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubakkaja Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 neni to ze mas pootevreny kufr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonca406 Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 tezko rict,ja fakt nevim,ale kdyby to bylo ono tak proc by to nebylo popsane v manualu,sou tam nacmarane vsechny kontrolky a tahle tam proste neni. Maji vubec 406 ukazatel otevreneho kufru? Myslim ze ne co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 tak to vidim taky poprvy, vubec netusim co by to mohlo byt! Zkus zajet do peugeota at ti to reknou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal cermak Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Nemohlo by to být málo paliva v nádrži?Místo toho žlutého voka.Podle palivoměru se zdá že už by to mohlo svítit.Ale musím říct že jsem takovou kontrolku ještě neviděl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonca406 Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Tak palivomer to urcite neni,kontrolku na malo paliva tam mam standartni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 A není to kontrolka, že máš otevřený víko nádrže? nebo něco podobného či špatné čidlo na tom otvírání? Podle toho tmavého čtverečku na té kontrolce mě to tak připadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonca406 Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 NO ja fakt nevim,a maji 406 takova cidla otevreneho vika nadrze? To me napadlo jako prvni,tak jsem to prozkoumaval a nepripada mi ze by tam bylo nejake cidlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 o takovam cidlu jsem nikdy neslysel a ani o otevrenym kufru, to by tu muselo hodne lidi znat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonca406 Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 taky si myslim ze by o tom spoustu lidi vedelo,preci takoveho cidla si hnedka kazdy vsimne,je to proste zahada,strasne me to rozčiluje ze nevim co to je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matěj.13 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Je to kontrolka otevření víčka nádrže (V4320)....... [upravil dne 28.10.06 Matěj.13] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 presne tak otevrena nadrz, nedavno mi to manzelka popisovala taky ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 tak to cumim, ale aspon jsem zas o neco chytrejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Přesně tak je to oteřený víko nádrže, už se mi to jednou stalo, ale hlásil mi to i palubák. Asi tam budeš mít někdě čidlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Taky tipuju na víko nádrže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonca406 Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 jaj,no to sou mi veci,tak dneska budu patrat po tom čidlu,diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simas Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 to cidlo je mam takovy dojem magneticke, a je na tom cernem vicku-myslim. Je ale mozne ze to sleduje jen zavreni te krytky nadrze. Jo a upozornuju te ze az pojedes na diagnostiku tak mu to tam nahlasi problem ze byl s nadrzi-tak si vzpomen , ze ti svitila ta kontrolka, at nemusis platit za prohlidku nadrze. Me se stalo neco podobneho, nastesti vsak ten servimann vedel o co jde a bylo to prvni na co se me zeptal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 je to nedotiahnute vyko nadrze na 100% a maju to myslim len nove modeli...tu kontrolku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitch.mb Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ja ji tam mam ale nesviti mi :c( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myryn Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Původně zaslal: mitch.mb ja ji tam mam ale nesviti mi :c( Asi máš zavřenou nádrž....... :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts