Sved Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Chtěl bych se zeptat kolik stojí a jak se přidělává střešní nosič na 406ku. Mám 406 2.0L 16V 1998.Máte někdo nějakou zkušenost (chci to na serf + plachta). Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Já jsem ho kupoval před dvěma lety v Peugeotu cca za 2 200,-Kč. Přidělaný je šrouby do střechy. Každá packa uchycení je přišroubována dvěma šrouby. Když otevřeš dveře a odděláš těsnění na střeše, tak tam najděš otvory na tyto šrouby i ze závity. Pokud na tvém autě ještě nikdo střešní nosič nepoužil, tak budou přelepené. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Možná blbá otázka ale když strhnu ty záslepky nepoteče mi pak do auta?Vypada to jako by ta díra neměla konce:nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Přes tyto otvory určitě ne. Já ten střešní nosič nemám na autě pořád a ještě mi tam nezateklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Mam jednu zahratku na novou 406 orogo a jelikoz auto prodavam bud ji dam budoucimu majiteli gratis nebo prodam driv nez auto :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal cermak Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Za kolik by si tu zahrádku prodal.Možná bych měl zájem.Nemohl by si sem dát fotku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Pozor, na starý a nový model jsou různé, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal cermak Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Tak to nevím.Já sem myslel že je to stejný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Já ji kupoval v Peugeotu (jak jsem psal už výše) a řekl jsem jen střešní nosič na Peugeot 406 a nic víc a nic míň. Pasuje a drží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misa206 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Jestli je v nich nejaky rozdil to bohuzel nevim. :myslimAle az ji tam budes montovat, doporucuju ty diry vycistit a projet nejakym zavitnikem. Kdyz jsme ji tam davali, byl to peknej vopruz, podarilo se nam zlomit dva srouby. Ta dira byla za ta leta pekne zanesena.Tak na to bacha:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzin Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Já jsem dokonce napasoval ohrátku z 306 na 406 (malinko rozšířená a přihlý sklon plechů) a úplně bez problému. Obecně bych řekl, že je třeba opatrně šroubovat, závity v karosérii se rády vyšmatlají a šroub se začne protáčet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Cenu nabidnete je to origo Peugeot , uvadet kupni cenu nema smysl . [upravil dne 1/11/06 barenst] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal cermak Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Zkusím 800,-?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 no ja myslel tak kolem 1500 a klidne bych to dal na 1200,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Nikdo nema zajem o ten nosic , auto uz je pryc a nosic me zbyl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miku Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 zájem je , z Frýdku do Ostravy je to kousek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coool Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Neví někdo, kde se daj koupit šrouby do střechy na P406? Docela by se mi hodily, ty starý už jsem odrovnal . A když sem v servisu ptal jen letmo po nových, řekli mi, že ta sada omi šroubků vyjde asi na čtyři kila, což je dost síla . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts