TiborTeam Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ahoj servisáci ! Už jsem tady dlouho nebyl Potřebuju vytáhnout ložisko z předního kola ale nějak mi to nejde do hlavy Zvenku je kotouč se závitama na kolo a zevnitř je sigrovka. Tu jsem vytáhnul ale kam a jak vytáhnout zbytek ??? Please .... NEON [upravil dne 27/10/2006 TiborTeam] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Původně zaslal: TiborTeam Tu jsem vytáhnula Please .... :o Jsem myslel, že jsi chlap ... a vona zatim baba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ten kotouč se závitama na kolo je náboj.To okolo ložiska je těhlice. Náboj je uvnitř ložiska, těhlice je okolo. Takže těhlici si polož na tvrdou podložku tak aby náboj byl dole a dalo se sním točit, vem si kus bronzové nebo mosazné tyče/když budeš opatrnej múže bejt i železná/ a vyraž náboj z ložiska/to ostane v těhlici/. Těhlici pak otoč vzhúru nohama a pokud si vyndal pojistku tak trubkou o prúměru velkého kroužku ložiska vyraž ven ložisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiborTeam Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Původně zaslal: bagr Ten kotouč se závitama na kolo je náboj.To okolo ložiska je těhlice. Náboj je uvnitř ložiska, těhlice je okolo. Takže těhlici si polož na tvrdou podložku tak aby náboj byl dole a dalo se sním točit, vem si kus bronzové nebo mosazné tyče/když budeš opatrnej múže bejt i železná/ a vyraž náboj z ložiska/to ostane v těhlici/. Těhlici pak otoč vzhúru nohama a pokud si vyndal pojistku tak trubkou o prúměru velkého kroužku ložiska vyraž ven ložisko. Nějak tak jsem si to představoval ale nebyl jsem si jist Jako vždy, tvrdou sílou ... ale opatrně Vím že to je náboj a těhlice, před 605kou jsem měl XM Ale raději to popisuju laicky .... pro všechny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Vyrážet kladivem múžeš starý ložiska, ale montáž je lepší dělat pod lisem, a pozor na souosost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiborTeam Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Původně zaslal: bagr Vyrážet kladivem múžeš starý ložiska, ale montáž je lepší dělat pod lisem, a pozor na souosost! Tak mi držte zítra palce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 :super:super držím :super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts