daja535 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 zdar chlapi , mám problém ,včera se začalo ozývat pravé zadní kolo vždy když jedu do levé zatáčky.Zastavil jsem a chytil za kolo a je na něm vůle v obou směrech . otázka zní . Je to lrozpadající se ložisko? Dáse volné ložisko dotáhnout? Může to být nějaký čep? Díval jsem se na cenu ložiska ( brzdy s ABS ) 3522,- to se mi teda zdá jako dost . díky za rady .daja 535 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daja535 Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 ups jejda peugeot 406 1,8 16v 1996 sedan jsem nějak zapoměl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Podobný problém mam já, jen se to vyskytuje občas, hlavně když auto stojí déle jak den a venku je větší zima, kolem pěti stupňů. Jakmile ujedu tak kilometr tak ty pazvuky zmizí. Zvláštní je, že jsem to se svým mechanikem prohlížel a nic jsme nenašli... Kolo pevný, žádné vůle, žádné bouhání, prostě nic.... Napadá mě jedině, nemůže to být tlumičem, popř. jeho uložení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daja535 Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 žádný jiný odborný názor ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Vyměnit ložisko, zkontrolovat vůle na nápravě. Cena: jsou různí dodavatelé, já osobně se obracím na můj oblíbený servis, takže neumím poradit dodavatele. Často platí, že levnější je horší atd. Tvoje situace je dost jasná, tady neexistuje nějaká zázračná rada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts