Luig Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Všiml jsem si docela zajímavý věci ve svý 106ce. Nastartoval jsem studenej motor a slyšel jsem zurčení vody jakoby z kaslíku před spolujezdcem, přesně zvuk jak nějakej potůček:). Zvuk se zesiluje s přidáním plynu, na volnoběh je to slyšet jenom hrozně slabě. Nenapadá někoho něco čím to? Dřív to myslim nedělalo. Napadá mě málo chladičky a tím pádem zavzdušněná soustava - je slyšet přelávající se voda ale motor se nepřehřívá a množství vody jsem nedávno kontroloval. Díky za názory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 jestli se ti zdá že to máš zavzdušněný(taky si to myslim)tak neni nic jednodužšího než to odvzdušnit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Janě, na hadici vedoucí do interiéru (v motorovém prostoru)je taková čepička, s kterou když pootočíš, tak začne vytékat chladicí kvapalina. Když prská nebo bublá, je zavdušněné topení. (mmch, je to jeden z nejvyšších bodu chladicí soustavy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luig Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Jasně, odvzdušnit to není problém ale nechápu jak se to mohlo zavzdušnit když to doteď nedělalo, to mi vrtá hlavou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Já mám odvzdušněno a taky to vždycky slyšlím když je motor studenej (ráno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Taky bylo období kdy mě to dělalo a pak rupnul radiátor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: Luig Všiml jsem si docela zajímavý věci ve svý 106ce. Nastartoval jsem studenej motor a slyšel jsem zurčení vody jakoby z kaslíku před spolujezdcem, přesně zvuk jak nějakej potůček:). Zvuk se zesiluje s přidáním plynu, na volnoběh je to slyšet jenom hrozně slabě. Nenapadá někoho něco čím to? Dřív to myslim nedělalo. Napadá mě málo chladičky a tím pádem zavzdušněná soustava - je slyšet přelávající se voda ale motor se nepřehřívá a množství vody jsem nedávno kontroloval. Díky za názory Kdyby v soustavě byl vzduch, tak by to to zurčení pak dělalo. Měl jsi přepnuto na teplo, když se měnila kapalina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts