Boob Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Tak jsem dneska jel do myčky,abych umyl firemni 206-ku . Pred vjezdem sem krasne sklopil zrcátka,jelikoz nemá oddělávací anténu,tak sem sklopil i tu až nadoraz,aby krásně splývala se střechou.Vjedu do myčky...všechno v pohode a az jela ta sušička tak sem slyšel jen ránu a ejhle....ANTÉNA URVANÁ Dle obsluhy čerp. stanice jsem prý úplně první,komu u nich myčka urvala tu sklápěcí anténu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 A nebo jsi prvni s neoddelavaci antenou... to vazne nejde odsroubovat?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boob Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Vážně nejde,je ve střeše napevno....jde maximálně sklopit ( což sem udělal )....a ted ju mám jako ozdobu v kanceláři na poličce:D [upravil dne 26/10/06 Boob] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 to je blbost,ta musí jít oddělat.neměl si ji náhodou jen přirezlou v závitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Pokud je to origo anténa, tak jde odšroubovat! Jen je problém v tom, že to rádo přirezne, a pak to jde povolit jen kombinačkama a to ještě silou vůle ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boob Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Jasan ted to tady hypnotizuju a koukam,ze asi teda šroubovací bude.Ale je teda fest přireznutá,takže musím vzít kombinačky a zkoušet. HOLT SEM DEBIL .Hele nevite nahodou kolik stoji origo nebo podobna antena na P 206?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Pokud si dobre vzpominam, tak jsem na 306ce taky nedokazal sundat antenu. Kroutil jsem s ni, lomcoval a nepovolila. Proste mi prislo, jak kdyby byla narazena na nejakym spuntu. Tak jsem ji proste jen sklapel a v pohode. Obcas se ale stane (asi jako tady v tom pripade), ze kartac pri zpetnym chodu odzadu k cumaku rotaci antenu zvedne a susicka to pak dodela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila_S Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Pravda je, že jsem jeden čas neměl náladu na sundávání antény a jezdil jsem v klidu do myčky - nikdy se mi s tím nic nestalo, takže tos´měl asi vééééélkou smůlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 stříkni do závitu WD-40 nebo něco podobnýho a chvíli si s ní hrej a ona povolí.když za ni budeš brát kombinačkama,tak si ji můžeš vytrhnout ze střechy tak bacha na to.a anténu seženeš na každym rohu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 No podobný problém jsme před časem řešili v sekci \"106\" a závěr je takový, že u tohoto modelu anténa opravdu sundat nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 ale jde...... u 106ky urcite na stary mi nesla, tak me to vzdycky preklopilo pres predni okno nol a pak mi ji nekdo odsrouboval, a uz to slo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 každá klsická anténa musí jít odšroubovat.nešla oddělat u starejch pekáčů...např.škůdky atd.ale u těhle aut dou vždycky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: Marlin ale jde...... u 106ky urcite na stary mi nesla, tak me to vzdycky preklopilo pres predni okno nol a pak mi ji nekdo odsrouboval, a uz to slo A že ses nám s tím nesvěřil dřív! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 no mel jsi smolika...ja na 306 taky antenu jenom sklopim...ted nedavno jsem na to zapomnel a jenom jsem slysel rany kdyz prejizdely kartace...tak jsem se jenom modlil at to dobre dopadne...a ten susak prekvapive se anteny ani nedotk...vyjel jsem z mycky a antena cela a rovna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ja tez jenom sklapim, nastesti ta antena ma dost tuhy chod, takze kdyz ji sklopim, tak drzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boob Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Tak už je to vyřešeno a spraveno.U Peugeota sem koupil ten adaptér do střechy za 182 Kč a Pažoutek už zase vypadá tak,jak má. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Jo to znam 10 x jsem projel mycku s antenou a nic ,po 11 jsem odjizdel bez anteny . Koupena nova a radne promazavana vzdy po vyjezdu z mycky :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Orientačně na 406: Držák na střeše 180kč, prut 80cm asi 110kč. Vše v origo balení u Peugeota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivona Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Taky jsem byla mnohokrát na myčce a vždy jen skopená anténa. taky mi nešla odšroubovat a vždy v pohodě. Až jednou rachot a byla fuč. Nejhorší je, že mi kolem toho teď kape voda jak hodně prší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Původně zaslal: Ivona Taky jsem byla mnohokrát na myčce a vždy jen skopená anténa. taky mi nešla odšroubovat a vždy v pohodě. Až jednou rachot a byla fuč. Nejhorší je, že mi kolem toho teď kape voda jak hodně prší. To bude chtít odšroubovat ze střechy a očistit tu dosedací plochu. Nebo vyměnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts