Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Myčka vs. anténa

Boob

Recommended Posts

Tak jsem dneska jel do myčky,abych umyl firemni 206-ku . Pred vjezdem sem krasne sklopil zrcátka,jelikoz nemá oddělávací anténu,tak sem sklopil i tu až nadoraz,aby krásně splývala se střechou.Vjedu do myčky...všechno v pohode a az jela ta sušička tak sem slyšel jen ránu a ejhle....ANTÉNA URVANÁ:o:(

Dle obsluhy čerp. stanice jsem prý úplně první,komu u nich myčka urvala tu sklápěcí anténu :(

Jasan ted to tady hypnotizuju a koukam,ze asi teda šroubovací bude.Ale je teda fest přireznutá,takže musím vzít kombinačky a zkoušet. HOLT SEM DEBIL .Hele nevite nahodou kolik stoji origo nebo podobna antena na P 206??

Pokud si dobre vzpominam, tak jsem na 306ce taky nedokazal sundat antenu. Kroutil jsem s ni, lomcoval a nepovolila. Proste mi prislo, jak kdyby byla narazena na nejakym spuntu. Tak jsem ji proste jen sklapel a v pohode. Obcas se ale stane (asi jako tady v tom pripade), ze kartac pri zpetnym chodu odzadu k cumaku rotaci antenu zvedne a susicka to pak dodela...

Původně zaslal: Marlin

ale jde...... u 106ky urcite ;) na stary mi nesla, tak me to vzdycky preklopilo pres predni okno :) nol a pak mi ji nekdo odsrouboval, a uz to slo

A že ses nám s tím nesvěřil dřív! :aut

Guest Ludweek

no mel jsi smolika...ja na 306 taky antenu jenom sklopim...ted nedavno jsem na to zapomnel a jenom jsem slysel rany kdyz prejizdely kartace...tak jsem se jenom modlil at to dobre dopadne...a ten susak prekvapive se anteny ani nedotk...vyjel jsem z mycky a antena cela a rovna :potlesk

Původně zaslal: Ivona

Taky jsem byla mnohokrát na myčce a vždy jen skopená anténa. taky mi nešla odšroubovat a vždy v pohodě. Až jednou rachot a byla fuč. :mrk Nejhorší je, že mi kolem toho teď kape voda jak hodně prší.

To bude chtít odšroubovat ze střechy a očistit tu dosedací plochu. ;)

Nebo vyměnit. :)