BERT Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Nevíte někdo podle čeho poznám skutečný rok výroby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: BERT Nevíte někdo podle čeho poznám skutečný rok výroby? Na oknech jsou kody kde je rok, dále na nálepkách a nášivkách v autě, třeba na pásech a na sedadlech jsou našitý takový ouška, papírový polepky na plastových dílech a na kabelových svazcích, ve 406tce ta nacházím snad všude kam sem zatím vlezl:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: BERT Nevíte někdo podle čeho poznám skutečný rok výroby? Na oknech jsou kody kde je rok, dále na nálepkách a nášivkách v autě, třeba na pásech a na sedadlech jsou našitý takový ouška, papírový polepky na plastových dílech a na kabelových svazcích, ve 406tce ta nacházím snad všude kam sem zatím vlezl:D Přesně jak jsi napsal je to prostě všude :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: BERT Nevíte někdo podle čeho poznám skutečný rok výroby? 2002 Více je toho TADY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Už se to objevilo v SERVISU : a ještě tady: [upravil dne 26/10/06 Bohumil] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ale nemusí to sedět.....já mám třeba vše podle těchto čísel (okna, plastové díly...pásy jsem teda nekontroloval) r.v. 2004 ale doklady jsou psaný na březen roku 2005. Do papíru a oficiálně se do kolonky datum výroby uvádí ten datum, kdy vůz byl uveden do provozu, tzn. že může být papírově 2/2005 ale vyroben 10/2004. Ale to jen pro zajímavost a aby si někdo nemyslel, že je to nějaké \"šméčko\", toto je běžný postup všech automobilek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Teď koukám že tam píšou o nějakých kódech ale nějak jsem z toho nevyčetl, kde ho najdu a hlavně jak ho správně přečtu....dokáže mi to v rychlosti někdo osvětlit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Tak už jsem se tím víc probral, takže možná tuším jak to odkóduju (teda doufám že tuším správně) ale pořád si nejsem jist kde ten kód najdu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: Hhonza Tak už jsem se tím víc probral, takže možná tuším jak to odkóduju (teda doufám že tuším správně) ale pořád si nejsem jist kde ten kód najdu.... Mě řekli DAM kód v Peugeotu po telefonu podle VIN a přímo mě řekli jáký díl byl při výrobě použit, šlo o tyčky stabilizátorů, dělali se dva typy a v 1997 se to lomilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Já ho prostě v tom autě nenašel......budu asi muset zavolat do toho Peugeotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 U 307čky je DAM kód na sloupku s panty dveří řidiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Tam jsem to taky hledal ale mam tam jen cedulku jak foukat pneu. A má to být vyraženo nebo nalepeno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Hhonza Tam jsem to taky hledal ale mam tam jen cedulku jak foukat pneu. A má to být vyraženo nebo nalepeno? Je tam nalepená, všechno je pohromadě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts