Ferin007 Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Nevíte, estli se prodávají nějaký jiný VNITŘNÍ nosiče na kola do 307 SW, než od Peugeota. Ty mi přijdou přece jenom trochu drahý. Pokud bych hodil VENKOVNÍ nosič na pátý dveře (ne na kuli), křídlo pak nende vůbec otvírat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Kolo vozim v aute porad, jde to naprosto v pohode i bez tech nosicu (vnitrnich), upevnim to gumicukem a pohoda. V lete bezne ve trech lidech vcetne kol a veci na tyden. Radsi nez davat kola na strechu je vezu uvnitr a rakev. V nejakym testu jsem cetl, ze kdyz das na strechu dve kola, spotreba vyleti az o dva litry, s rakvi jen o 0,5l. Tohle resi ten nosic na kuli, ale je pak samozrejme problem s pristupem a hlavne se zabezpecenim. Zkratka voz to uvnitr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Dík za radu. Taky sem o tom uvažoval, ale nechcu, aby se mně poškrabaly jak kola, tak autíčko. To vozíš na ležačku nebo nastojačku? A sedadla vyhážeš nebo tam můžou zůstat? Já sem si taky spíš než dveřní nosiš představoval ty vnitřní. Ale pak mě zarazila ta cena a v kombinaci s tím, že to sežere dost místa a já se se svou drahou (samozřejmě lepčí) polovičkou docela často s kolama \"stěhuju\" (rozuměj s hafo věcma), to vyústilo v moje vycouvání z tohoto řešení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 vozim to na stojaka, nejakej hadr mezi ramy kol a polstrovani auta a uplne v pohode. Ale chapu, ze pokud jezdis jen na jednodenni akce, je to opruz. Na to pouzivam klasiku na strechu, ovsem jedine Thule, jinak je to na pytel vsecko. Uz jsem mockrat videl kola na zemi a diry ve strese u auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Mimo mísu....Řešení na kouli se mi osvědčilo.Na letošní dovolené jsem osadil držák na kouli 2+1 se sklápěním, naší výroby.Pochybnosti se rozptýlily, když jsme dojeli na konec trasy do Francie a zpět. Spotřeba téměř bez rozdílu, jízdní vlastnosti v bočním větru velmi slušné, porovnáváno se střešním nosičem.Přeprava kol HQ, absolutně zafixované, minus byl dešť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Když jedu jen tak na den s maminou - tak sundam přední kola a dám je na stojáka (kola) - sklopím úzkou sedačku - přehodím deku ať se ni nedře, když jedu dál tak to řeším jako \"toro\", nosič na kouli ( na autě), sklápěcí 2+1 Thule a nemá to chybu:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts