Guest bimbo405 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Strasne slabe mi P. 4O5 sviti svetla nevite nekdo cim to je? Zarovky jsem koupil novy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 A co ta odrazová plocha, nemáš už slepý lampy? Kolega svítil dálkovejma a jedinej, kdo na něj blikal, byli kamiony a busy, osobáky neoslňoval... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Skus pouzit hladanie,uz sa to tu rozoberalo parkrat. Mne to tiz svietilo ako zerave zelezo,tak som vrazil medzi vypinac a svetla relatka a je to o poznanie lepsie.Este keby som nemal tie zrkadlove plochy take cierne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bimbo405 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 tak to je nejspis tou odrazovou plochou,existuje nejakej levnejsi zpusob nez vymena za novou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Jedna lampa v Kelly (pokud nemáš dvoužárovkový) vychází na cca 1400,- kolega je nedávno kupoval. Dalo by se to nastříkat i sprejem \"chromefekt\" a vyleštit, jen mám pocit, že by to o moc lepší nebylo, takže nákup jiných je nejlepší řešení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: bimbo405 Strasne slabe mi P. 4O5 sviti svetla nevite nekdo cim to je? Zarovky jsem koupil novy. 1) Nemáš náhodou plastový kryty (jako skla, ale plastový, to prý svítí na prd, bylo to na americkejch verzích). 2) Někde lampy repasují, že to do něčeho ponoří, ale co komora, to 1000 Kč, takže se asi vyplatí nové... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts