Guest árpi Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Hy profíci. Mal by som takú otázku, možno sa už aj vám stalo niečo podobného. Na palubovke mi stále odchádzajú žiarovky osvetlenia, tak isto aj na interiéru. Trvá to už rok a teraz je to intenzívnejšie, ako som začal kúriť. Môže to s tím súvisieť? Ak niekto z vás už mal podobný problém prosím poraďte! Zatieľ vďaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 ne, podobný problém jsem neměl. Zkusil bych přepětí - třeba diodový blok dává větší napětí, než by měl ? Jaké napětí máš na výstupu z aletrnátoru ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vopičí Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Jo jo, chce to premerit alternator, jinak me nenapada, cim by to mohlo bejt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts