Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chladič


Dušan

Recommended Posts

moje Mi16 mě dost blbě chladí,skoušel sem vyhodit termostat ale je to furt to samý.Zjistil sem že mi nechladí asi 15cm horní části chladiče.Novej stojí u štangla 8100,- což je balík.nemáte někdo dobrej nápad na ucpanej chladič??? už sem zkoušel kyselinu na konvice a nic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je chladic K.O. jeho oprava jsou jen vyhozene penize, brzo praskne nekde jinde. To je moje zkusenost, dal jsem za opravu tekouciho chladice 340,- a vydrzelo to asi tri mesice (a to jsem s tim moc nejezdil) a pak to prasklo jinde.

A druha zkusenost - po procisteni chladice na 605 se jaksi nepodarilo jeho smontovani zpatky, teda smontovani ano, ale uz to NIKDY netesnilo, pan to predelaval 3x (podle mne dost fusersky, jen to oblemcal dalsi vrstvou lepidla nebo ceho), nakonec vratil penize (kolem 1000,-) a netesnici chladic. Super akce :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dusan: s chladicem z Autobenexu (na R21 Nevadu) jsem zazil malou neprijemnost - ten neoriginal byl anglickej a oni maji stejne jako rizeni i hadice na druhou stranu nez my. Ja si ho neprohlidnul - jak taky, dostanes ho v kartonove krabici - ani pred montazi ne a az pak jsem zjistil, ze na hadice ma vyvody sice na spravne strane, ale diry na prisroubovani druheho chladice od klimy na takovem tom rantlu nahore (a to same dole) ma na druhou stranu nez original (tzn. dozadu misto dopredu). Asi to pri montazi nejam pomotali. O nic moc neslo, vyvrtal jsem si tam diry sam, protoze jsem ho uz nechtel vyndavat z auta.

Ale radeji te na to upozornuju, nevim, jestli to byla nestastna nahoda nebo obecna vada tehle chladicu... Pokud nemas klima, tak ti to muze bejt koneckoncu sumak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...