Kdo Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 ... to jsem já s tím kartáčkem!!!!!!!!!!! Proč nikde nevidím nikoho s kartáčkem??? Citovat
Kdo Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Neon ..... 5hodin s leštěnkou..... Jestli tomu rozumím, tak jsi večer před tím slavil a Dundeem a hned ráno si jen tak cvičně protáhl tělo??? No a to tě chtějí vydírat s nějakými fotkami. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2007 Autor Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: OK406 ... to jsem já s tím kartáčkem!!!!!!!!!!! Proč nikde nevidím nikoho s kartáčkem??? Proč, proč? Protože Komisarovi přispěvky jsou fuč Citovat
Kdo Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Protože Komisarovi přispěvky jsou fuč ehm, asi bych si to uvědomil ovšem by mi muselo dojít, že ten příspěvěk byl z 1.6.ehm a až teď mi došlo, že to nebylo včera ehm to to letí.... edit: už chápu, proč vám tím mazáním zvednul mandle [upravil dne 2.7.07 Kdo] Citovat
Bohouš Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Neon ps.: škoda jenom, že hnedle, jak jsem doleštil a nafotil začalo pršet ... V takovýchto případech couvám zpátky do garáže :mrk Jinak hezky jsi to umyl, kdy jsi to dělal ??? Protože v sobotu u Dundeeho jsi to měl zadělaný jak jetel, ne ???? :roll Citovat
OK406 Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Neon Tak NEON taky o víkendu pucoval ... 5hodin s leštěnkou, ale alespoň jsem zjistil, že auto je opravdu metla ... ps.: škoda jenom, že hnedle, jak jsem doleštil a nafotil začalo pršet ... A co motor? Ten si taky čistil a nebo ti zůstal čistí ještě z minisrazu z Týna??:D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 koně Neměli být náhodou ty koně pod kapotou? Nebo jste je vypustili ven? Citovat
OK406 Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: OK406 koně Neměli být náhodou ty koně pod kapotou? Nebo jste je vypustili ven? jj, ale čistili jsme své 406, tak jsme je pustili na pastu a pak šup zpátky pod kapotu:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Hurvajz: ale jo, taky už se mi začíná modrá celkem líbit ... sice jsem si ještě před půl rokem nedovedl představit, že bych někdy vlastnil modré auto, ale už je to můj modrej fešák Kdo: JJ, přesně tak ... pojal jsem to jako jakousi "střízlící kůru" OK406: motor je pořád čistý ... a nějakou dobu doufám vdrží! Bohouš: JJ, to máš recht, v sobotu to byl humáč, ale slíbil jsem rodičům, že se u nich stavim v neděli na kole, ale jelikož se mi po oslavě u Dana nějak moc nechtělo šlapat (nechápu proč ... ?) tak jsem k nim vyrazil autem a už bylo jasný, že ho trošku pucnu ... ale 5 hodin jsem nečekal ani v té nejhorší noční můře ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 tak ja se taky pochlubím , ja dnes toho svého miláčka taky pucoval sice jsem podváděl elektrikou ale taky jsem se dost zapotil Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Neon A v půlce týdne by měly i dorazit elektróóóóóny ... doufám dobře ty!!! moc pěkné!!! Citovat
Kdo Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 safra, neblbněte s těma fotkama, nevíte, jestli to není nakažlivý.......... ještě se toho chytnu a začnu taky leštit Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Kdo safra, neblbněte s těma fotkama, nevíte, jestli to není nakažlivý.......... ještě se toho chytnu a začnu taky leštit z Odolky to máš kousek , nějaka leštěnka tu zbyla tak můžeš se do toho pustit:D Citovat
Kdo Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr [z Odolky to máš kousek , nějaka leštěnka tu zbyla tak můžeš se do toho pustit:D nemůůžu, nemám umyto kyš, kyš btw: 2all: co používáte za leštěnky, Tempo to asi nebude Citovat
Maverick Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Pánové nakazili jste mě. Asi zejtra toho svího dříče taky vypujucu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 2 KDO:spešl od 3M. [upravil dne 4/7/07 Pe.Tr] Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Pánové nakazili jste mě. Asi zejtra toho svího dříče taky vypujucu. jen mu dej , ne že by to potřeboval ale jednou za čas to neuškodí. Citovat
Kdo Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 No, jo, na těch fotkách je vidět, že máš zázemí. U paneláku to je o fous blbější, nejen tahat vodu v kýblu výtahem, ale i to sousedské "vyčumování" za záclonou je fajn..... edit: ....a navíc má bejt hnusně.... [upravil dne 4.7.07 Kdo] Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Kdo No, jo, na těch fotkách je vidět, že máš zázemí. U paneláku to je o fous blbější, nejen tahat vodu v kýblu výtahem, ale i to sousedské "vyčumování" za záclonou je fajn..... edit: ....a navíc má bejt hnusně.... [upravil dne 4.7.07 Kdo] to máš 3xrecht ale ja bych to leštil i před domem . jen jsem využil chvilky v práci. kdybych ho chtěl trošku vybavit arzenálem tak jsi ve výhodě zase ty:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.