Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

..... 5hodin s leštěnkou.....

Jestli tomu rozumím, tak jsi večer před tím slavil a Dundeem a hned ráno si jen tak cvičně protáhl tělo???:myslim No a to tě chtějí vydírat s nějakými fotkami. :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Protože Komisarovi přispěvky jsou fuč

ehm, asi bych si to uvědomil ovšem by mi muselo dojít, že ten příspěvěk byl z 1.6.ehm a až teď mi došlo, že to nebylo včera ehm to to letí....

edit: už chápu, proč vám tím mazáním zvednul mandle

[upravil dne 2.7.07 Kdo]

Odesláno

ps.: škoda jenom, že hnedle, jak jsem doleštil a nafotil začalo pršet ... :nevim

V takovýchto případech couvám zpátky do garáže ;):mrk:mrk

Jinak hezky jsi to umyl, kdy jsi to dělal ??? Protože v sobotu u Dundeeho jsi to měl zadělaný jak jetel, ne ???? :roll:roll

Odesláno

Tak NEON taky o víkendu pucoval ... 5hodin s leštěnkou, ale alespoň jsem zjistil, že auto je opravdu metla ... :D

ps.: škoda jenom, že hnedle, jak jsem doleštil a nafotil začalo pršet ... :nevim

A co motor? Ten si taky čistil a nebo ti zůstal čistí ještě z minisrazu z Týna??:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: OK406

koně

Neměli být náhodou ty koně pod kapotou? Nebo jste je vypustili ven? :mrk

jj, ale čistili jsme své 406, tak jsme je pustili na pastu a pak šup zpátky pod kapotu:D:D:D

Odesláno

Hurvajz: ale jo, taky už se mi začíná modrá celkem líbit ... ;) sice jsem si ještě před půl rokem nedovedl představit, že bych někdy vlastnil modré auto, ale už je to můj modrej fešák :)

Kdo: JJ, přesně tak ... pojal jsem to jako jakousi "střízlící kůru" :aut

OK406: motor je pořád čistý ... a nějakou dobu doufám vdrží!

Bohouš: JJ, to máš recht, v sobotu to byl humáč, ale slíbil jsem rodičům, že se u nich stavim v neděli na kole, ale jelikož se mi po oslavě u Dana nějak moc nechtělo šlapat (nechápu proč ... ?:aut) tak jsem k nim vyrazil autem a už bylo jasný, že ho trošku pucnu ... ale 5 hodin jsem nečekal ani v té nejhorší noční můře ...

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

safra, neblbněte s těma fotkama, nevíte, jestli to není nakažlivý.......... ještě se toho chytnu a začnu taky leštit :aut

z Odolky to máš kousek , nějaka leštěnka tu zbyla tak můžeš se do toho pustit:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

[z Odolky to máš kousek , nějaka leštěnka tu zbyla tak můžeš se do toho pustit:D

nemůůžu, nemám umyto kyš, kyš

btw: 2all: co používáte za leštěnky, Tempo to asi nebude

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Pánové nakazili jste mě. Asi zejtra toho svího dříče taky vypujucu.:)

jen mu dej , ne že by to potřeboval ale jednou za čas to neuškodí.:D

Odesláno

No, jo, na těch fotkách je vidět, že máš zázemí. U paneláku to je o fous blbější, nejen tahat vodu v kýblu výtahem, ale i to sousedské "vyčumování" za záclonou je fajn.....

edit: ....a navíc má bejt hnusně....:roll

[upravil dne 4.7.07 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

No, jo, na těch fotkách je vidět, že máš zázemí. U paneláku to je o fous blbější, nejen tahat vodu v kýblu výtahem, ale i to sousedské "vyčumování" za záclonou je fajn.....

edit: ....a navíc má bejt hnusně....:roll

[upravil dne 4.7.07 Kdo]

to máš 3xrecht ale ja bych to leštil i před domem . jen jsem využil chvilky v práci. kdybych ho chtěl trošku vybavit arzenálem tak jsi ve výhodě zase ty:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...