Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Topení u 806


Radek806

Recommended Posts

Ahojky všichni uživatelé 806tek.Mám prosbu,jsem vlastníkem tohoto modelu ve verzi 2.0/8V r.v.1998 s digi klimačkou.Poraďte prosím kde je problém,když mám nastaveno topení např. na 26 stupňů,motor je dostatečně ohřátý a přeto auto topí pouze při rozjezdu resp. když je motor v minimálně 2000 otáčkách.To jako musím když stojím na místě točit motor nebo se jedná o závadu?¨Předem dík všem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Před čtrnácti dny jsem měl stejný problém,foukal horký vzduch jen při vyšších otáčkách(3000).Vše mi ale bylo po kontrole hladiny chladící kapaliny jasné.Po dolití s topením už problém ani při volnoběhu nebyl.

Někdo může namítnout,že bych měl hladinu kontrolovat častěji,ale já se dívám asi co čtrnáct dní (voda,olej,brzdovka,ostřikovače) a také jsem včas odhalil závadu,která s ubýváním vody souvisí...Nebo se na ovládací panel nedostane díky přechoďáku(konektor,pojistka,jiný spoj) plné napětí,teprve po zvýšení otáček to tam alternátor protlačí.Třeba Ti to pomůže odhadnout,kde je závada.Zatím všechna auta,která jsem měl,topila i při volnoběhu.P806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ahoj kolega,mal som podobný problém, tak som sa rýpal v elektrike a objavil som chybu! Medzi červeným vodičom od poistky F40(na scheme číslo 152) a šedým vodičom k konektoru modolu riadenia je ešte jedna spojka. Tá nieje nijak uchytená a otrasmi sa uvolnil kontakt. Po prečisteni a znovu spojení ventilátor kúrenia už fachčí!!! Pozri si aj Ty aby si nemal s tým problém a nemusel to celé rozoberať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...