Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky všichni uživatelé 806tek.Mám prosbu,jsem vlastníkem tohoto modelu ve verzi 2.0/8V r.v.1998 s digi klimačkou.Poraďte prosím kde je problém,když mám nastaveno topení např. na 26 stupňů,motor je dostatečně ohřátý a přeto auto topí pouze při rozjezdu resp. když je motor v minimálně 2000 otáčkách.To jako musím když stojím na místě točit motor nebo se jedná o závadu?¨Předem dík všem za radu.

Odesláno

Ahoj.Před čtrnácti dny jsem měl stejný problém,foukal horký vzduch jen při vyšších otáčkách(3000).Vše mi ale bylo po kontrole hladiny chladící kapaliny jasné.Po dolití s topením už problém ani při volnoběhu nebyl.

Někdo může namítnout,že bych měl hladinu kontrolovat častěji,ale já se dívám asi co čtrnáct dní (voda,olej,brzdovka,ostřikovače) a také jsem včas odhalil závadu,která s ubýváním vody souvisí...Nebo se na ovládací panel nedostane díky přechoďáku(konektor,pojistka,jiný spoj) plné napětí,teprve po zvýšení otáček to tam alternátor protlačí.Třeba Ti to pomůže odhadnout,kde je závada.Zatím všechna auta,která jsem měl,topila i při volnoběhu.P806

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj kolega,mal som podobný problém, tak som sa rýpal v elektrike a objavil som chybu! Medzi červeným vodičom od poistky F40(na scheme číslo 152) a šedým vodičom k konektoru modolu riadenia je ešte jedna spojka. Tá nieje nijak uchytená a otrasmi sa uvolnil kontakt. Po prečisteni a znovu spojení ventilátor kúrenia už fachčí!!! Pozri si aj Ty aby si nemal s tým problém a nemusel to celé rozoberať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...