Péťa Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: aka KURTE!!!!!!!!!!! To se jen zoufale snaží odvrátit pozornost Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: MilaS Musím se Vendulky zastat, není to žádná drbna, je úplně normální (takový trochu řečný jsou všechny ženský) dekuju Ti nacelniku ze ses me zastal Citovat
Guest MilaS Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Není za co, já jsem pro spravedlnost Citovat
John Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: MilaS Musím se Vendulky zastat, není to žádná drbna, je úplně normální (takový trochu řečný jsou všechny ženský) To je pravda ale Vendulce tahle hodnost sluší.... :aut [upravil dne 6/10/2006 John] Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 ja myslim, ze mi to moc neslusi, ze to asi prenecham jinym... Citovat
Kurt Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: aka KURTE!!!!!!!!!!! Ano? Já o ničem nevím! Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: Kurt Ano? Já o ničem nevím! Tak Ty o tom nic nevis jo?:o:o Citovat
Guest MilaS Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: MilaS Musím se Vendulky zastat, není to žádná drbna, je úplně normální (takový trochu řečný jsou všechny ženský) To je pravda ale Vendulce tahle hodnost sluší.... :aut [upravil dne 6/10/2006 John] Tak to jo, jako hodnost bych s tím souhlasil, takže by měl někdo pořádat Kurta, aby to upravil nééééé? :D:D Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: MilaS Původně zaslal: John Původně zaslal: MilaS Musím se Vendulky zastat, není to žádná drbna, je úplně normální (takový trochu řečný jsou všechny ženský) To je pravda ale Vendulce tahle hodnost sluší.... :aut [upravil dne 6/10/2006 John] Tak to jo, jako hodnost bych s tím souhlasil, takže by měl někdo pořádat Kurta, aby to upravil nééééé? :D:D Prave ze uz se stalo, vis? Citovat
Guest MilaS Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Jeje, super, :mrk:mrk:mrksem si ňák nevšim, ale to je pěkný, to ti sluší Citovat
BOSSCZ Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Aka teda dopadla, přitom je to taková normální pražka Citovat
Guest MilaS Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Aka, ale měla bys požádat o víc hvězdiček, jako za zásluhy, že Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Taky budu Vendulku bránit: Drbna - pod tím si představuju 150kg živé váhy stojící s koštětem v pravé ruce, kýblem a mokrým hadrem v levé ruce někde v průjezdu nejlépe pavlačového činžáku z počátku 20. století, jejihž zásadním a nedůležitějším životním cílem je vědět, kdy, kdo, s kým, proč a zač (zda je to skutečnost nebo přibarvené je jedno, neb od nich dále šířící se informace se o skutečnost jen otřela). A doufám, že se mnou budete souhlasit, když tu prohlásím, že taková Aka určitě není. [upravil dne 6/10/2006 Medvěd] Citovat
Marlin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: MilaS Jeje, super, :mrk:mrk:mrksem si ňák nevšim, ale to je pěkný, to ti sluší ze jo :D:mrk:mrk ja bych ji to nechal. Citovat
John Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: aka Prave ze uz se stalo, vis? Ale vážně sluší ti to tahle hodnost se k tobě hodí... Ale je pravda že k pravý Drbně máš daleko To se tě zase musím zastat. [upravil dne 6/10/2006 John] Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 ty jo,a le ze se to rozjelo..... Medo, diky, musim jeste trochu pribrat:D:D Citovat
Marlin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 medo to proste bere jinak... dneska uz drbna vypada uplne jinak... presne jako Vendulka Citovat
Guest MilaS Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: Medvěd Taky budu Vendulku bránit: Drbna - pod tím si představuju 150kg živé váhy stojící s koštětem v pravé ruce, kýblem a mokrým hadrem v levé ruce někde v průjezdu nejlépe pavlačovéh činžáku z počátku 20. století, jejihž zásadním a nedůležitějším životním cílem je vědět, kdy, kdo, s kým, proč a zač (zda je to skutečnost nebo přibarvené je jedno, neb od nich dále se informace o skutečnost jen otřela). A doufám, že se mnou budete souhlasit, když tu prohlásím, že taková Aka určitě není. Jasně, to je i můj názor - viz předchozí, teď je tady ale řeč o hodnosti, nikoliv o hmotnosti. Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin medo to proste bere jinak... dneska uz drbna vypada uplne jinak... presne jako Vendulka MArline neprovokuj!!! Citovat
Marlin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 nebo mi ze 406ky Break udelas 106ku??? to bych byl velice rad :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.