Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Náprava-chroupání


Davis

Recommended Posts

Zdravim všechny věrný 307čkáře:papa

Obracim se s dotazem, kterej neni ničim novym, ale už mě štve! Týká se chroupání/praskání v přední nápravě (kdysi se to tu řešilo) při rozjezdech, přejíždění nerovností, v zatáčkách a točením volantem na místě. Tady na webíku sem zjistil, že by to mohly být nepogumované držáky stabilizátoru. Ty ale pogumované mám... Byl jsem už snad ve třech servisech, prohlížely tyčky stabilizátoru, vyklaly s kolama a nic nezjistili. Jednou mechanik tvrdil, že je to určitě kloubem u kola, že to zná... zacáloval sem tři litry (provedla se výměna) a ono to tim nebylo... Zuřil sem, ale nic platný...:grr

Jel sem tedy jinam. Tam zas servisák, co prý rozumí peugeotům, \"zjistil\", že by to mohl být kloub na druhý straně poloosy, u převodovky. Nakonec jsme se nedohodli, protože na otázku jestli to fakt pomůže, jen pokrčil rameny. A řikal, že bych to musel stejně zaplatit a že při demontáži vadnost toho dílu nepozná... Stejnou hloupost udělat nechci.:roll

Fakt už si nevim rady, tímto postupim bych mohl vyměnit díly v celim autě, vyhozený deseti tisíce a užitek žádnej... Kde to žijeme? To je hrůza jak u nás fungují servisy! To se všichni jenom chtěj pakovat? Hnus!

Mimochodem-ve značkovym servisu mi chlapík po celkem důkladný projíždce řekl, že to neni tak hrozný a že mam počkat až se závada projeví...no ale to se mi nechce! Nechci někde skejsnout a dožadovat se odtahu!

Mam 307 HDI 90k/66KW z roku 2002 asi třičtvrtě roku. Začalo to dělat asi po třech měsících, předtim vše O.K. Když jedu po našich pražských tankondromech, jdou kolem mýho pažoutka pazvuky, jako z nějaký rachotiny.

NEZNÁTE TEDY NĚKDO PROSÍM SLUŠNÝ AUTOSERVIS, KDE ROZUMÍ PEUGEOTŮM A NETAHAJÍ Z LIDÍ JEN PRACHY, ALE I POMůŽOU? Prosím o pomoc, díky moc.:)

Já to auto mam jinak rád... ta pohodová jízda, nechci se ho zbavit!

Dave

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

můj problem je podobný, alespon doufam, že to nebude spojka ,při hodně pomalém rozjezdu auto vybruje od prední nápravy a při couvaní je to o hodně horší , ale při rychlejší akceleraci se to vůbec neprojeví. Je to jako kdybych jel po kostkach a ne po asfaltu, nějak tak bych to popsal. poradí někdo na co se zaměřit ? děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...