John Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: aka Ferry: ja Te fakt neslysela....a pochybuju, ze John jo.... Tak ja jsem právě na začátku řikal mam to stavět a žádná reakce nebyla tak jsem usoudil,že nikdo zájem nemá tak příště to prostě postavim a když nikdo nepojede tak si to pak někdo může probehnout pěšky třeba :D
aka Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 ja uz sem to pesky behala a nepotrebuju zjistovat, jak se me vykony meni, takze se dobrovolne teto moznosti vzdavam. dk za nabidku. proste kdo chce slalomit, nech si johnovi rekne a je to, to snad neni tak narocne ne?
Marlin Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 ja bych to tam otocil na boudu s tim svym podvozkem, no aspon by mel John radost, ze....
Marlin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Vendluko, ty potovoro, tys me normalne nakazila....
John Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin Vendluko, ty potovoro, tys me normalne nakazila.... Ale copak ??? :D :D :D
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Marline, vcera behem dne sem pekla se spoustou lidi a nikdo si nestezuje....takze si to asi chyt nekde jinde....coz me teda takle k podzimu neprekvapuje.... je mi Te lito, ale moc s tim nezmuzu...btw: copak ti je?
Marlin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 no, tak to nevim kde jinde bych to mohl chytnout, to je urcite od tebe.... co asi... piju teply caj a mam v sobe vitaminy....Ja nikdy chripku Ty ses zly bacilonosic a s Neonem jste senna nas dohodly sem zvedav kdo se ozve jako dalsi.
Marlin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: aka sakra, odhalil si nas! :D ja rad :D
John Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Zajimavý,že mě nic není a byl jsem docela blízko bacilonosičum....
Kurt Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: John Zajimavý,že mě nic není a byl jsem docela blízko bacilonosičum.... Asi si na velký netroufnou.
John Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: aka ale kurte, na johna si troufnem vzdycky:D:D:D :D joooo to jsou mi novinky :D
Guest MilaS Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: John Zajimavý, že mně nic není a byl jsem docela blízko bacilonosičum.... jak moc blízko? Můžeš to qantifikovat? Třeba v cm? :myslim:myslim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bohouš Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 JJ sraz proběhl v naprosté pohodě, ale mě v hlavě nejvíce utkvěla první delší rovinka cestou domu Jelikož Rebikovo coupe se tak jakoby hejbe a naštěstí se na sedadle spolujezdce rozvaloval majitel a ne Vendulka s foťákem, protože ten výraz co se mě šířil s dobou jízdy po tváři, nebyl výraz příčetného človíčka Prostě ten šepot květin tvoří zajímavé hodnoty :roker [upravil dne 6/10/2006 Bohouš 205 GTI]
John Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: aka nooo.....johna neon se k sobe docela tulili.... Coooo????? :grr :grr Teda Vendulko..... :bojim
Recommended Posts