Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Ferry: ja Te fakt neslysela....a pochybuju, ze John jo....:nevim

Tak ja jsem právě na začátku řikal mam to stavět a žádná reakce nebyla tak jsem usoudil,že nikdo zájem nemá tak příště to prostě postavim a když nikdo nepojede tak si to pak někdo může probehnout pěšky třeba :D :D

Odesláno

ja uz sem to pesky behala a nepotrebuju zjistovat, jak se me vykony meni, takze se dobrovolne teto moznosti vzdavam. dk za nabidku.

proste kdo chce slalomit, nech si johnovi rekne a je to, to snad neni tak narocne ne?

Odesláno

Marline, vcera behem dne sem pekla se spoustou lidi a nikdo si nestezuje....takze si to asi chyt nekde jinde....coz me teda takle k podzimu neprekvapuje.... je mi Te lito, ale moc s tim nezmuzu...btw: copak ti je?

Odesláno

no, tak to nevim kde jinde bych to mohl chytnout, to je urcite od tebe.... co asi... piju teply caj a mam v sobe vitaminy....Ja nikdy chripku :D

Ty ses zly bacilonosic a s Neonem jste senna nas dohodly :D sem zvedav kdo se ozve jako dalsi.

Odesláno
Původně zaslal: John

Zajimavý,že mě nic není a byl jsem docela blízko bacilonosičum.... :myslim

Asi si na velký netroufnou. :D

Odesláno
Původně zaslal: John

Zajimavý, že mně nic není a byl jsem docela blízko bacilonosičum.... :myslim

jak moc blízko? Můžeš to qantifikovat? Třeba v cm? :myslim:myslim:myslim

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :aut

Odesláno

JJ sraz proběhl v naprosté pohodě, ale mě v hlavě nejvíce utkvěla první delší rovinka cestou domu :roll

Jelikož Rebikovo coupe se tak jakoby hejbe a naštěstí se na sedadle spolujezdce rozvaloval majitel a ne Vendulka s foťákem, protože ten výraz co se mě šířil s dobou jízdy po tváři, nebyl výraz příčetného človíčka :D

Prostě ten šepot květin tvoří zajímavé hodnoty :roker:roker

[upravil dne 6/10/2006 Bohouš 205 GTI]

Odesláno
Původně zaslal: aka

nooo.....johna neon se k sobe docela tulili....

Coooo????? :grr :grr :grr :grr Teda Vendulko..... :bojim:bojim

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...