Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aby nebylo podezření že já jako hlavní pořadatel spím zimním spánkem tak připomínám,že již

22. DŽBÁN BUDE na známém místě 5.10.2006 od 18hodin :super

[upravil dne 26/9/2006 John]

Odesláno

No toz bych mel taky dorazit. Vyzyvam Oddieho, aby dorazil s autem a vysilackou, a budeme se svolavat ;)

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Má účast je 100%ní a vyjímečně s autem-)))

Ty to máš povinost dorazit s novým mazlikem :D :D

Odesláno
Původně zaslal: lukash

ze bych dorazil taky...? at si lide nestezuji ze tristasedmy se srazu boji nebo ja nevim co :)

Jj doraž,rádi tě uvidíme a 307 samozřejmě taky... ;)

[upravil dne 26/9/2006 John]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Taky tam snad budu

Koukej dorazit, nikdy me neprestane bavit, jak si pochutnas mezi konverzaci na dvou jidlech za sebou :super.

Odesláno

Já ještě uvidím, je otázka, jak zvládnu vyměnit čelní sklo... Dopr...:roll By mě zajímalo, jak to bude vypadat, když mi někdo práskl šutrem čelní sklo a já mám auto na německejch převozkách...:roll

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Já ještě uvidím, je otázka, jak zvládnu vyměnit čelní sklo... Dopr...:roll By mě zajímalo, jak to bude vypadat, když mi někdo práskl šutrem čelní sklo a já mám auto na německejch převozkách...:roll

Na tvojeho mazlíka jsem taky zvědavej tak doufejme,že ti to vše vyjde a budeš moc dorazit. ;) ;)

Odesláno

Musim udat odpolední službu a dorazím taky ... když se mi to náhodou nepodaří, tak dorazím tak na destku (abych netrhnul svojí šňuru bez přerušení ...):roker

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Musim udat odpolední službu a dorazím taky ... když se mi to náhodou nepodaří, tak dorazím tak na destku (abych netrhnul svojí šňuru bez přerušení ...):roker

No to by jsi to pěkně pokazil... otázka je,když to neudáš jestli na tebe budeme čekat... :aut :aut :aut

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...