Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spotřeba HDI 80 kW


Jirkap

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Mne sa zda tiez, ze mi nejako vela cuca 80% mesto 20% mimo a na palubaku svieti 8.0 ! Mimo mesta spravim asi naj spotrebu 6.1 s lahkou nohou. Tiez nechapem ako moze niekto jazdit za 5.5 to by som musel stale vyradovat dolu kopcom. Udaje su z palubaku

Dlhodoba 7.5 l/100km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

raul praveze ked vyradujes tak ti to zere viac .. pokial ides dolu kopcom a mas zaradenu napr 5 a nestojis na plyne tak sa uzavrie privod paliva a motor ide na zotrvacnost a vtedy na palubaku svieti 0 .. kdezto ked vyradis rychlost tak privod paliva sa neuzatvara.

Co sa tyka spotreby tak jednoznacne su na tom lepsie 80kW modely. Ale potesim ta .. prave som si spocital priemernu spotrebu odkedy auto mam (cca 18000 km , 1000 litrov) a vychadza 5.9 ... ale to mi asi sprasil jeden mesiac co som behal po dialnici jak magor 170:), inak taka spotreba od plnej po plnu sa pohybuje stale medzi 5.2 - 5.5, uvidime co nam prinesie zima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bedo ja som pisal len keby vyradujem ! vacsinou to nerobim ale teraz experimentujem, ked je mierny kopcek ktory jazdim kazde rano do roboty a mam zaradenu 4 idem 70 dam nohu z plynu a vlastne brzdim motorom, tym padom v strede mierneho kopceka musim pohladit plyn, lebo by som brzdil ostatnych. Pripominam ze k 0 sa ani nedostanem, velmi dlho trva pokial mi tam naskoci na palubaku. (Na firemnom VW je to okamzite).

A druhy pripad, ked to rozbehnem a vyradim mam okamzitu spotrebu 1.3 a prejdem 1.5x vacsiu vzdialenost.

Ale na 5.5 sa urcite nedostanem ...:myslim

Uz dlhsie premyslam, ze by som skusil vymenit vahu vzduchu, ked tu vsetci o tom pisu, mam najazdenych 58.200 km nie je to malo na vymenu???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při mé první jízdě z Pardubic (vynulování) do Olomouce podle předpisů jsem měl na palubním počítači 5,0 :D a v Olomouci (jízda mimo dálnici) 5,1 :). Teď jezdím po městě a občas mimo město přes plno vesnic a kopců, takže to pomalu stoupá (dnes 6,4).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

raul nemen ju hned .. skus ju najprv iba vycistit .. bol tu jeden clanok o tom je to vcelku easy .. povodne bol ten slanok na xantia klube a sice tu: http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=cisteni-vahy-vzduchu-u-xantia-hdi-110k&cisloclanku=2006070001

a ani mne ta 0 neskoci hned ma to nejaku zotrvacnost .. ale v kazdom pripade to ma mensiu spotrebu nez ked vyradim ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...