Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

kolik je vlastně ten poplatek za přihlášení ????

Evidenčka stoji 300kč a přihlášení stojí 800kč pokud je to z jinýho okresu na Prahu.

Odesláno

Evidenčka třeba u nás v Plzni stojí 180-200 Kč. Přihlášení všude v ČR 800,-Kč.

A co se týče toho,že se jezdí na kupní smlouvu dokud nejsou vyřízený papíry. Nikde v zákoně se o tom nemluví, ale spousta lidí to tak dělá. A spousta policistů to toleruje, ale nikdo se na to nespolehejte-jednak můžete narazit na policistu, který to prostě neuznává a jednak se tomu policistovi který to uznává nezalíbíte a udělá vám trochu pakárnu. A největší radost mu uděláte, když začnete kvákat že si na vás nepřijde, že znáte zákony a jak to chodí a že stačí jen kupní smlouva....to si na vás pak smlsne :super Mluvím ze zkušenosti, pár tzv. chytráků to na mě už zkoušelo a shořeli jak papír.

Odesláno

Tak na ve Vysočanech na Výběžku stojí evidenčka 250,- :mrk:mrk Jinak v tamní STK měli docela haló ze staré 405ky - postupně pod ní lezli snad všichni zaměstnanci a koukali, že to je opravdu 4x4 :D:D:D

John - měl jsi pravdu v 17.00 už nebyla pořadová čísla na přepis ;):papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak na ve Vysočanech na Výběžku stojí evidenčka 250,- :mrk:mrk Jinak v tamní STK měli docela haló ze staré 405ky - postupně pod ní lezli snad všichni zaměstnanci a koukali, že to je opravdu 4x4 :D:D:D

...

1) Co to je za výraz \"Tak na ve Vys...\" ???

2) Tos ještě neslyšel od Drivera, jak čuměli když tam přijel svým bílým klenotem na evidenčku?

Odesláno

Pockej Bohousi az prijedes do nejakeho Peugeot servisu to se teprv budoudivit ti technici :-)

Panove porad nic kdyz jsem prijel na STK Citroenem DS , ani nevim odkud vsichni vytahli ty fotaky ale byla to sranda .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co vse je potreba k tomu, kdyz kupuji auto a chci uzavrit pojistku na VIN cislo? Staci urednici, ktera mi sepisuje smlouvo jen toto, nebo musim dodat jeste neco vic?

Odesláno

Bylo by dobry mit velkej technicak popr. kupni smlouvu ale podle meho je to pojistovna od pojistovny nejlepsi byb bylo zavolat do pojistovny u ktere chces auto pojistit a zeptat se primo tam co zadaji vzhledem k tomu ze je velka konkurence mozna by stacilo pouze nadiktovat cislo vin.

Odesláno

Moje první evidenčka proběhl v krnově kde my bylo řečeno že sou tam přeražený čísla kastli že se mu nelíby to poslední písmeno tak sem to docela nechapal bo vypadalo uplně normalně a normalní smrtelník by okem nepoznal že je přeražený(protože není).jinak se díval jestli mam tažný.

Tak sem se jel projet do Opavy a hle auto prošlo na první pokus a bez keců.Myslím že poi mě chtěly 150,- nebo 180,- nejsem si jistej

Odesláno
Původně zaslal: franus

Heledte, staci k vyrizeni povinneho ruceni pri prepisu jen a pouze VIN cislo, nebo budou chtit i nejake jine udaje ohledne vozu? Jake mate zkusenosti?

Vazne nikdo nevi? Zitra chcu jit na pojistovnu a nerad bych tam sel zbytecne, na informacich mi totiz nic kloéudneho nerekli.
Odesláno

Heledte, staci k vyrizeni povinneho ruceni pri prepisu jen a pouze VIN cislo, nebo budou chtit i nejake jine udaje ohledne vozu? Jake mate zkusenosti?

Vazne nikdo nevi? Zitra chcu jit na pojistovnu a nerad bych tam sel zbytecne, na informacich mi totiz nic kloéudneho nerekli.

Potřebuješ znát:

-VIN !!!

-SPZ !!!

-Typ, značku a obchodní název vozidla

-výkon v kW

-rok výroby

-celková hmotnost

-objem válců (přesně!) !!!

-číslo TP !!!

-možná typ motoru

Tam kde mám třikrát \"!\", to je nutný znát. Stačí jim to nadiktovat.

Snad ti to ještě k něčemu bude, já ti to chtěl napsat již minule, jenže mi blbnul Net, tak jsem na to zapomněl, tak promiň.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Potřebuješ znát:

-VIN !!!

-SPZ !!!

-Typ, značku a obchodní název vozidla

-výkon v kW

-rok výroby

-celková hmotnost

-objem válců (přesně!) !!!

-číslo TP !!!

-možná typ motoru

Tam kde mám třikrát \"!\", to je nutný znát. Stačí jim to nadiktovat.

Snad ti to ještě k něčemu bude, já ti to chtěl napsat již minule, jenže mi blbnul Net, tak jsem na to zapomněl, tak promiň.

Jen tě opravím....na sjednání pojistky není potřeba znát SPZ!!! Ta se může doplnit později. Jak bys jinak chtěl pojistit auto, které ještě nemá přidělené SPZ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...