Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové žárovky


Guest n.z

Recommended Posts

Jaké máte zkušenosti . mám najeto 38 000 km a měnil jsem už šest potkávacích žárovek H7 a tří obrysové není to přehnané. Kdysi jsem měnil tak jednu za tři až čtyři roky, já vím kdysi se nesvítilo celý den ale to platí letos. A co se tyče výměny tak to je super.:grr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam stejnou zkusenost H7 menim tak 2-3x do roka, v servisu tvrdili, ze je ta zarovka mala a ze se prehriva, podle me nesmysl. Nechal jsem si merit napeti a prej vse OK. Ale uz se to tady probiralo, pry tam lita bezne i 14V a zarovka to asi nevydrzi. Pry se da predradit nejaky odpor pred kazdou zarovku. Trosku kostrbate reseni........ Zvlastni je, ze to delaji jen potkavacky a zadni obrysovky. Asi zkusim dat dozadu diody, udajne to vydrzi vetsi vykyvy napeti, mate s tim nekdo zkusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No chlapi dík za odpovědi ale když někdo napíše o napětí až 14,5V tak to bylo u auta vždycky to vychází z dobíjení baterky a stejně se žárovky kdysi nepálili. Tomu chlazení bych dal za pravdu. Ale v každém případě jsem zjistil že na žárovky BOOS dává záruku, už sice ne dva roky protože se svítí celý den ale dávají záruku podle typu žárovky na počet hodin (spočítají hodiny ode dne zakoupení). Reklamace údajně minimální cena 135 kč, navíc mají žárovku pro celodenní svícení, ale cena tomu odpovídá mám tušení 320 kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...