Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Display u 406


Tonca406

Recommended Posts

Zdravim. Chci se zeptat jestli se uz nekdo setkal s mym problemem.Mam 406 novy model a na displayi od palubniho pocitace a radia mam dva prouzky,takze hodnoty pocitace nejsou citelne. Setkal se uz nekdo s tim? Slysel jsem radu ze to pry staci jen rozebrat a mirne nehtem odlepit ten display a znovu pritlacit a pak by to melo fungovat,tak teda nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten samý problém jsem taky dva i více černých proužků přes dislej, dokonce někdy když byly velké horka tak se údaje začali i ztrácet. Rozebral jsem to a spravit tam není co a pokud odlepíš ty spoje s displejem už je nedáš zpět tak aby to fungovalo správně.:bojim Informoval jsem se ve značkovém servisu a cena nového je 11 500,-Kč Takže jsem obvolával všechny možné i nemožné vrakoviště a nakonec jsem ho sehnal za 1500,-Kč je úplně skvělý a funguje na 100%. Takže doporučuji koupit nový (použitý) spravit do nejde a nikdo to taky nedělá prej jen vyměňují díly. :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cena odpovídá ptal jsem přímo ve značkové prodejně v Praze. A ty displeje pro novější modely jsou dva druhy jeden je menší a ušší (na vrakáči tak cca 800,- až 1000,-Kč) a ten druhý je větší a širší, můj případ - cena na vrakáči 1500,-Kč plně funkční. Já tam mám navíc ještě navigaci. A všude kde jsem se ptal tak po mě chtěli vědět to vytištěný číslo na krytu displeje, aby zjistili jestli je to pro ten daný typ vozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...