Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca


haza

Recommended Posts

Zdravím všetkých majiteľov P 307. Rád by som Vám opýsal môj problém. Samovoľne sa mi vypína airbag spolujazdca. Na aute chodím do práce každý deň. Ráno sa mi airbag nevypne. Cesta je dlhá 36 km. Po obede keď sa vraciam s práce domov tak sa mi vypne a to vždy približne po 15 km. Kontrolka svieti trvalo, až kým nepreruším cestu a nevypnem motor. Ako náhle pokračujem po krátkej prestávke po chvíli sa mi kontrolka zase rozsvieti. To vypnutie signalizuje aj multifunkčný display. Je to dosť zaujímavé že sa mi to stáva iba poobede. Bol som aj na počítači v servise, chybovosť žiadna. Ak má niekto skúsenosť s takýmto problémom skúste mi poradiť čo s tým robiť. Za reakcie dopredu ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozrel som pod sedačku spolujazdca a sú tam pripevnené 2 konektory. Skúsil som ich dotlačiť a jeden mi zacvakol. Uvidím poobede keď pôjdem domov či to pomohlo. Inak díky za rady, aspoň sa mám od čoho odraziť pri riešení tohto problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Zdravím všetkých. Kontaktom to nebude. Spôsobuje mi to autorádio. Keď ho vôbec nepustím tak sa mi airbag spolujazdca nevypne. Aspoň pár krát čo som autorádio nepustil. Má to ešte jeden súvis. Keď sa mi za jazdy vypne airbag spolujazdca tak sa mi spomalí prepínanie multifunkčného displaya, nemôžem si pozrieť aktuálnu spotrebu, neukazuje alebo dosť spomalene ďalšie údaje. Keď vypnem autorádio tak všetko pracuje o.k. (myslím prepínanie dojazd k benzínke a postupne všetky udaje čo poskytuje počítač) Samozrejme kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca ostane svietiť až do vypnutia motora. Nemáte niekto s takýmto problémom nejaké skúsenosti? Hovorí sa o 307-čkách, že máju nepodarenú elektriku. Za každú radu budem vďačný. Poprípade keby mal niekto elektrickú schému. Dík ešte raz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahojte....dnes ako teplota klesla podla teplomera v aute na 4 stupne sa mi po prvykrat rozsvietila kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca...som zvedavy ci poobede ked pojdem z prace uz bude zhasnuta :).....inak az tak ma to nevzrusuje, lebo v dohladnej dobe airbag nechcem pouzit...xi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 let později...

Oživim staršiu tému ale možno niekomu pomôže moja skúsenosť. Po výmene rádia (neorig. za neorig) mi po chvíli začali blbnut budíky a kontrolky. Samé od seba sa rozosviecovali (airbag spolujazdca,  ABS, Stop) a ručičky lietali. pritom bol kľúč vytiahnutí a auto zamknute, po odpojení rádia všetko OK. Ale na starom rádiu bolo všetko v poriadku, a nič som neprepajal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně starý vlákno :D  Jestli jde o tu 307 , co máš v profilu , tak si kup v Peugeotu propojovací svazek pro neorigo autorádio - obj. č. 9706 86 a budeš mít klid . Nebo si to přepoj sám , jestli tomu trochu rozumíš . Jde o to , že Peugeoťácká patice je sice ISO , ale je trochu jinak zapojená a motá se tam multiplexní síť a její napájení , kterou může to nový rádio rušit ;)

 

970686.jpgTen svazek vypadá takhle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...