John Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Původně zaslal: aka tak co, ktera slova vam na utech po noci zustala? Já tam mám furt celý napis Citovat
Neon Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 John: ty hade!!! aka: zatim všechny, jenom mi kolem toho kroužil městskej policajt, tak se půjdu podívat, jestli si nestrhnul to slovo \"debil\" (třeba se mu bude hodit nad zvonek, nebo nevimkam :-D) Citovat
raspa Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 Původně zaslal: Neon John: ty hade!!! aka: zatim všechny, jenom mi kolem toho kroužil městskej policajt, tak se půjdu podívat, jestli si nestrhnul to slovo \"debil\" (třeba se mu bude hodit nad zvonek, nebo nevimkam :-D) když tam kroužil policat tak aby tam právě nezůstalo jen to jedno výše zmiňovaný slovo jinak ten spodní nápis je supr nebo se mu to hodilo jako nápis na vestu , vyměnil to za název Policie [upravil dne 8/9/2006 raspa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.