Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Triangl(klec) na 205ku 1,8D...


Hrac.Dr.m

Recommended Posts

Ahoj,stala se mi taková nemilá věc.Upadlo mi levý přední kolo.Měl jsem v plánu na příští měsíc skontrolovat poloosy a kuláky ale nák mě to předběhlo.

Ted k věcy...Schánim do levý poloosy triangl kterej se mi jaksy rozpadlo a vysypal.Ptal jsem se v Elitu a maji jen celou poloosu.

To se mi moc nechce platit asi 2500,- když mám zbytek poloosy v cajku.Jinak mě to kolo upadlo protože se mi rozthnul držák na těhlici ve kterym je upevněnej kulák.Nic méně bych nakopal držku tomu dementovy kterej se to pokoušel vařit a zablemtaný to dal na auto.Naštěstí mě to upadlo když jsem chtěl odjet z parkoviště.Na dánici bych možná ani žádý díly nescháněl.

Všem který by mě mohly dát nákej tip kde v Praze můžu sehnat ten triangl předem moc děkuju...triangl.JPGulomenej%20una%B9e%E8%20na%20t%EChlicy.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je nesmysl ze koupis jenom celou polosu, zavolej do petrovic

[Autodílna AMG Petrovice u Sedlčan 201 telefon 318856207,602447255,736623929

fax 318856]

oni ti to zrepasujou samotnej tiangl neshanej protoze to ze sezenes ten samej jako tam mas by byla vylozene nahoda

tadyhlensto uchyceni ty tehlice se francouzum moc nepovedlo uz mi taky jednou vyskocilo kolo hupksnul jsem do naky fabie a jeste navic na kolejich a samozrejme vsechen volej na silnici tramvaje v kolone moc dobra situace a to jenom proto ze se vymackal ten sroub co to tam jisti ten cep esli ti muzu radit az tam budes davat dalsi tehlici sroub NOVEJ a pevnostni a hlavne fest utahnout osobne sem tam dal jeste kontramatku.:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže v Petrovicích dostaneš taky jenom celou poloosu, výměným způsobem jako všude jinde, akorát bude stát 1200, ale je to trochu z ruky a buď čekáš na dobírku nebo tam musíš zajet. A zkus reagovat na to co píšu a přestaň plácat kraviny.

[upravil dne 29/8/2006 Rebik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele abychom si to ujasnili, já jsem pár let administrativně vedl servis na Peugeoty, ale neseru se tady do odborných otázek neb nejsem mechanik ani jsem nevystudoval technickou VŠ.

Dokážu spočítat opravu, najít díly, poradit co v kolika km má člověk udělat, co který servis zvládne, ale prostě v servisu se držím zpět.

Ty lepíš kladivem a s pár korunama polorozpadlou 205 a máš pocit, že to je cesta pro každého i pro toho, kdo se za čas, kdy běháš mezi prodejnama a kutilama, rozhodne radši vydělat ve svém oboru. A stejně vnímáš jakoukoliv mojí připomínku, že je to drahý, prodejny a servisy jsou zloději. Asi tak....

Takže navrhuji respektovat, že já tady jako člen vedení hájím dobré servisy a prodejce ND, neboť bez nich nebude klub dlouhodobě existovat a zkus pochopit, že i třeba zruční lidé se odmítnout válet pod autem nebo kvůli pár stovkám něco složitě řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jé,moc díkec...Na Intercars jsem sice našel věcy který jsem našel i jinde ale zase za lepší ceny.Bohužel maji taky celou poloosu.Tak jí asi koupim celou.Přes známýho jí můžu sehnat za 2000,- fungl novou ze zárukou atd....Tak uvydim.

Fakt moc dík,alespon na někoho se člověk může spolehnout když už ani na to auto neni spoleh...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem tu psal asi stokrát, že těch křížů je asi milión různých rozměrů a typů, vzájemně nezáměnných, a další milión typů a rozměrů do toho přidali různí repasáři, takže snažit se sehnat samotný kříž je krávovina jak noha. Pokud je na poloose cokoliv špatného, tak se u těhle typů, kde je nesundavací homokineťák, řeší vždy poloosa jako celek - tak jak to psal Řebík. A je úplně jedno, jestli se koupí nová, a stará se dá výměnným způsobem, nebo jestli se nechá opravit ta stávající - z pohledu zákazníka je to jedno a totéž! Pokud jde o Míru Glogara, tak ten má strojní zázemí a dělá ty repase sám, na rozdíl od distribuček, které berou repase ze zahraničí, ale to je taky jediný rozdíl. Resp., ještě je rozdíl ten že nedrží žádné zásadní skladové zásoby, ale jen ode mě loni dostal těhle poloos asi 20, když jsem tu dělal pořádek, tak mu třeba ještě nějaké na výměnu do zásoby zbyly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz na něj je tu snad už od začátku fungování klubu, plus párkrát doporučení v průběhu. Zajímavé je to ale jen pro koncové zákazníky, ne pro firmy (servisy) - takže buď pro někoho, kdo si to nechá vyměnit přímo u něj, či si to vymění doma sám. Ze své podstaty jsem i docela rád, že někdo takový takhle funguje, strojních dílen obecně dost ubývá, za chvíli jich bude jako šafránu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...