TiborTeam Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Má s nima někdo nějaké zkušenosti ? Hledal jsem tady ale jenom náhodná zmíňka. Helix se mi taky líbí ale ty má každý druhý Citovat
John Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Původně zaslal: TiborTeam Má s nima někdo nějaké zkušenosti ? Hledal jsem tady ale jenom náhodná zmíňka. Helix se mi taky líbí ale ty má každý druhý Nemám,ale Helixi ma každý druhý protože za ty prachy jsou supr ;) :super Citovat
Neon Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 TiborTeam: ode dneška budu radit i do autohifi:D Běž do HELIXů ... za ty peníze jsou opravdu fajnový Citovat
TiborTeam Odesláno 29. srpen 2006 Autor Odesláno 29. srpen 2006 Původně zaslal: Neon TiborTeam: ode dneška budu radit i do autohifi:D Běž do HELIXů ... za ty peníze jsou opravdu fajnový Ty abys do toho nekecal Já vím že tady poslechnu a vyhraje Helix ale zase nebudu mít NĚCO JINÉHO Citovat
Neon Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 TiborTeam: tak jestli chceš něco jiného, tak si kup moje MAGNATy ... to tu moc lidí nemá. 16cm, 3pásmové a hrajou TUC-TUC. Já loni chtěl taky něco jinýho, než měli kámoši a koupil jsem dozadu tyhle MAGNATY za 1790,- a je to opravdu jiná muzika, než jsou \"modráci\", ale jestli chceš něco jinýho, za 500,- jsou tvoje:D Citovat
TiborTeam Odesláno 29. srpen 2006 Autor Odesláno 29. srpen 2006 Původně zaslal: Neon TiborTeam: tak jestli chceš něco jiného, tak si kup moje MAGNATy ... to tu moc lidí nemá. 16cm, 3pásmové a hrajou TUC-TUC. Já loni chtěl taky něco jinýho, než měli kámoši a koupil jsem dozadu tyhle MAGNATY za 1790,- a je to opravdu jiná muzika, než jsou \"modráci\", ale jestli chceš něco jinýho, za 500,- jsou tvoje:D ... čekal jsem to Pak by říkali, hele to jsou ty Magnaty od Neona Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.