Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

michal. doubravsky: napis mi na icq 210297717 , jsem taky z olomouce a urcite to muzem probrat :-) muzu dat i neco malo poslechnout a za dobrou cenu sehnat jakekoliv radio vcetne tebou uvedenych ... LG nebrat ...

Odesláno

Před měsícem jsem si koupil Panasonic CQ-C7303N po té co mi vrátili peníze za třikrát reklamovaný SONY CDX- R 6550. Předtim jsem měl pioneer, ale jen na cd. Trochu jsem se panasoniku bál, ale nebylo třeba. Zpracování je skvělý a je to zvuková laboratoř, nabízí možnost prostorového zvuku což je perfektní. Má jednoduché ovládání a možnost sladit podvícení s palubkou je taky moc příjemná. Jen chvilku trvá než si člověk vyzkouší všechny možnosti reprodukce hudby, je tam opravdu hodně možností. Disignem se hodí do každého auta. Mp3 se samozřejmě dají posouvat a rychlost jejich načítání je v pohodě. V téhle cenové kategorii pioneer trohu zaostává. Panasonic je o třídu výš. Všichni tvrdí pioneer je pioneer jenže po tom co jsem zkusil tenhle panas. si o tom mysli své. Rozhodně si nekupuj sony, je to jen imitace.

Odesláno

Cau musim teda rict ze ja mam teda Sony CDX-F7500 a uz teda delsi dobu a nemuzi si stezovat ale kamos si ted koupil Panasonic CQ-C1313NE a je snim apsoludne spokojen za malo penez hodne muziky. A myslim si ze kazdej ma svou znacku kterou pak ve finale preferuje :).

Odesláno

drazi, kompromisom medzi nevolou instalovat zosil a mat napriek tomu prijatelny vykon je Panasonic CQ-C7703N ma pridavny digitalny zosilnovac a dava 4x70 W (viac na nete). V testoch slovenskeho Autohifi dopadol velmi dobre.

Ako pise mk405, lacne Sony nebrat, od 2/3 vykonu skresluju jak hovado a tuner sa neda pocuvat.

Odesláno

Je to tak tahle nová řada panasoniku bude ještě chvilku čekat na konkurenci. Je fakt, že za takle vybavený a zpracovany modely chce konkurence skoro jednou tolik. Mě stačí 4*50w ale stejnej model se nachá koupit i se 4*70w a to už by snad mělo stačit i nedoslýchavím. Ještě jedna věc mě mile překvapila, je teď módou dávat na rádia otočná tlačítka hlasitosti. Byl jsem dost překvapený z toho, že tak věhlasné firmy jako pioneeer a sony nedovadou vyrobit rádio v ceně okolo šesti tisíc kč kterámu by se nevyklal otočny ovldáč hlasitosti to je k zblití jak na starých fugisonech od větví. Panasonic se zaměřil i na detaily a tím jeho rádia získávají další body.

Odesláno
Původně zaslal: jp

Je to tak tahle nová řada panasoniku bude ještě chvilku čekat na konkurenci. Je fakt, že za takle vybavený a zpracovany modely chce konkurence skoro jednou tolik. Mě stačí 4*50w ale stejnej model se nachá koupit i se 4*70w a to už by snad mělo stačit i nedoslýchavím. Ještě jedna věc mě mile překvapila, je teď módou dávat na rádia otočná tlačítka hlasitosti. Byl jsem dost překvapený z toho, že tak věhlasné firmy jako pioneeer a sony nedovadou vyrobit rádio v ceně okolo šesti tisíc kč kterámu by se nevyklal otočny ovldáč hlasitosti to je k zblití jak na starých fugisonech od větví. Panasonic se zaměřil i na detaily a tím jeho rádia získávají další body.

Souhlas. U mě taky rozhodovalo otočné volume a Panasonic má moc dobře udělaný knofel :super

Měl jsem předtím Sony ale ten knofel jaksy málo reagoval. Musel jsem 2-3x pootočit abych došteloval.

Tlačitkové volume nee :bojim

I když některé rádia už mají maxi tlačítka a nemusí je člověk hledat aby se trefil ale dlubat do toho nebo podržet a pak to přežene. Možná to někomu vyhovuje ale já nejsem zástancem.

Odesláno

5303 oproti 1313 neprinasa takmer nic navyse, akurat je drahsia.Prinosom je az 7303 - ma napriklad regulaciu subwoofra a HPF/LPF filtre,lepsi zvuk, co uz podla mna je prinos, a 7703 ma este vacsi vykon -digitalny koncak.Vadi mi,ze nema tlacidla na priamy pristup k predvolbam tunera.Ja som momentalne siahol k Pioneer DEH P 4800 - vybava podobna ako 7303 ale lacnejsi..Budem ho mat koncom tyzdna.Ma vsetko co potrebujem,tak uvidim co to bude zac.A este so zvedavy co je pravdy na tom, ze Pioneer zahra akukolvek hudbu dobre,na rozdiel od analitickych Alpinov,kde je pocut vsetky nedostatky nahravok.

Odesláno

Přesně tak,já mám druhýho Panasonica (teď CQ 1323 NE ) a fakt absolutní spokojenost.Stál 2995 kč a fakt za málo peněz hodně muziky.A asi už u Panasonicu zůstanu,dřív jsem měl Blaupunkta,ale řekl bych že ten Pandik mě nadchl víc.Je to jen názor na věc takže o.k.?

Odesláno
Původně zaslal: maro

A este so zvedavy co je pravdy na tom, ze Pioneer zahra akukolvek hudbu dobre,na rozdiel od analitickych Alpinov,kde je pocut vsetky nedostatky nahravok.

co je to za nesmysl? dobrá nahránje samozdřejmě základ, pokud není kvalitní nemuže ti žádné rádio výsledný zvuk zlepšit. je ale fakt že alpina hodně dobře podává detaily a vejšky, tím se ale nedá řící že je lepší takové rádio které tyto detaily prostě nezahraje :aut když máš nahrávku kvalitní tak to tam pak zase chybí :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: mk405

co je to za nesmysl? dobrá nahránje samozdřejmě základ, pokud není kvalitní nemuže ti žádné rádio výsledný zvuk zlepšit. je ale fakt že alpina hodně dobře podává detaily a vejšky, tím se ale nedá řící že je lepší takové rádio které tyto detaily prostě nezahraje :aut když máš nahrávku kvalitní tak to tam pak zase chybí :D:roker

Souhlasím,pokud máš na prd cd tak nemůžeš čekat zazraky..

Jinak je pravda,že Alpinky opravdu mají o něco čistější zvuk.

Jinak Pioneer je taky dobrá volba :)

Odesláno

já bych řekl, že kdybych vám pustil jednu nahrávku z alpiny, panasonicu, pioneeru a JVC. Tak nepoznáte z jakého co hraje. A to nemluvím o clarionu a kenwoodu. Ty jsou taky na tom dobře. Ty rádia by měli samozdřejmně podobné parametry.

Odesláno

No dost casto je to spominane v slovenskom Autohifi.Jednoducho su radia ktore svojim charakterom zvuku ukazu kedy je nahravka ozaj kvalitna a kedy nie. A potom je tu Pioneer,ktory je vhodnejsi pre bezneho posluchaca, ktory chce pocuvat hudbu a nie rypat sa vo zvuku,zistovat ktore cd je spickove a ktore hra horsie a nakonec tristvrte svojej zbierky vyhodit.A medzi cdckami su skutocne obrovske rozdiely.Niektore hraju super a niektore naprd. Skusal som Pioneer DEH P 4800 a vyzera to tak, ze ozaj aspon trosku zahladi tie rozdiely. Neviem cim to je,ale pripadalo mi ze aj tie cd ktore hrali na inom radiu horsie tu hrali viac v pohode.

Nepochybujem o kvalitach Alpine, ale myslim ze skutocne jeho charakter zvuku nemusi vyhovovat vzdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...