Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém centrál 306


Zwein

Recommended Posts

Ahoj všichni, u mé 306 Break r.v. 2001 mám následující problém s cenrálem (dálkovým ovládáním): po několika dnech stání auta na parkovišti se stává, že se auto samo odemkne. Nesetkali jste se s tím někdo? Uvažoval jsem o tom, že možná příčina bude podobná frekvence \"hodného souseda\". To by se snad provizorně dalo rešit odpojením dálkového ovládání. Můžete mi poradit? Dík za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No neviem, ale sam som zazil, ze ked som na parkovisku odomykal dialkovym svoju P406, zaroven s nou zablikala a otvorila dalsia, stojaca kusok od nej. Pytal som sa znameho, ktory mal uz viac aut zn. peugeot a citroen, potvrdil mi, ze toto iste uz zazil aj on. Tiez sa stalo, ze som prisiel na parkovisko a auto som mal odomknute, aj ked som si bol isty, ze som zamykal. Teraz radsej pouzivam Magicar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, kolik kombinací má ta orig. dálka, ale nepoužíval bych jí. Místo toho jsem si tam dal alarm + centrál + imob., a tam se tohle neděje. Spíš se stane, že když to stojí na velkém parkovišti a někdo to zmáčkne na stejné frekvenci těsně přede mnou, že se auto chvíli nechce otevřít, jako ochrana vůči scanu. Jinak i kdyby náhodou někdo trefil stejný kód, a odemklo se, mám nastaveno automatické zamčení po minutě, když neotevřu žádné dveře. Víc se asi jednoduše udělat nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj moj Magicar vie automaticke zamykanie, stal okolo 6000, ale da sa asi zohnat aj za menej, neaktivoval som dialkovy start, lebo tym by som prisiel o tovarensky immo, co mi montazna firma nechcela ani za svet priznat, ale omrkol som si to na inom aute, ktore robili a mali po ftakoch...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...