raspa Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 jo jo taky jsem si toho všim pěkně se to šíří Citovat
Gotrek Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 Původně zaslal: graver Ježíšikriste, už i v TV zprávách. Sice na Nově, ale i tak... Co jsi čekal, je okurková sezóna a není co dávat do zpráv... Se bavím, když si ve zprávách vyslechnu \"horkou informaci\", kterou jsem 1-3 dny předtím četl na webu. Citovat
graver Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Z důvěrných zdrojů mám informaci, že se tím má zabývat evropský parlament a OSN. Prý dokonce přeruší jednání o situaci na blízkém východě (Hizballáh už kvůli tomu slíbil zastavit boje). Jak je jednoduché se dnes zviditelnit. Za starých časů musel Hérostratés zapálit Řím. Nakonec o tom ještě ten bořík napíše knihu... Citovat
Garfield Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Původně zaslal: graver Z důvěrných zdrojů mám informaci, že se tím má zabývat evropský parlament a OSN. Prý dokonce přeruší jednání o situaci na blízkém východě (Hizballáh už kvůli tomu slíbil zastavit boje). Jak je jednoduché se dnes zviditelnit. Za starých časů musel Hérostratés zapálit Řím. Nakonec o tom ještě ten bořík napíše knihu... Woow, Gravere, fakt už prosím brzdi ve svých filozofických a historických moudrovýtrusných projevech, tohle není poprvé Kdybych snad směl navrhnout, místo krmení fóra objemovým krmivem se prosím podívej, co že to onen Hérostratés měl zapálit, ať máš alespoň v tomhle jasno Řím :D Citovat
graver Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Dopr*ele, chrám bohyně v Efesu... Tak že by Nero? btw: to, že TY brzdíš MĚ ve filozofických projevech, považuji za vtip roku. btw2: až budeš mít chvíli čas, podívej se na název fóra - třeba ti něco doklapne. Jinak nejlepší způsob, jak ten balast nerozmnožovat (pokud na tom trváš), je nereagovat (což tímto navrhuji). ... a btw potřetí: neřekl bych, že dělám něco jiného, než většina ostatních. Zkus polemizovat s názory, ne s lidmi. To že z nějakých důvodů někoho nemusíš, ještě neznamená, že dotyčný padne na zadek a sklapne. Když nechceš diskutovat, nediskutuj - tvoje volba. [upravil dne 14.8.06 graver] Citovat
Garfield Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Původně zaslal: graver Dopr*ele, chrám bohyně v Efesu... Tak že by Nero? btw: to, že TY brzdíš MĚ ve filozofických projevech, považuji za vtip roku. btw2: až budeš mít chvíli čas, podívej se na název fóra - třeba ti něco doklapne. Jinak nejlepší způsob, jak ten balast nerozmnožovat (pokud na tom trváš), je nereagovat (což tímto navrhuji). ... a btw potřetí: neřekl bych, že dělám něco jiného, než většina ostatních. Zkus polemizovat s názory, ne s lidmi. To že z nějakých důvodů někoho nemusíš, ještě neznamená, že dotyčný padne na zadek a sklapne. Když nechceš diskutovat, nediskutuj - tvoje volba. [upravil dne 14.8.06 graver] No, když právě o ty tvé názory jde Tak mě napadlo, nejmenuješ se občanským příjmením náhodou Dostál? Viz http://www.meteleskublesku.cz/media/12/snd/04.mp3 Citovat
graver Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 No, mé názory jsou mé názory - nemusíš s nimi souhlasit, ale proč tě to sakra tak irituje? Ty to holt bereš tak, že každý, kdo má jiný názor, je Dostál (mimochodem fór tak na úrovni těch dopisů, kterými to tu začalo ). Zkusme se prostě ignorovat nebo pokračuj na SZ (i když za to si asi vzájemně nestojíme). ad názory: vzpomínám si jenom na tyhle, o kterých jsi se mnou polemizoval: - že je fuj jezdit na červenou a předjíždět přes dvojitou plnou - že je pitomost vyměňovat si s policií humorné říkačky Jestli je problém jen v tomhle, tak s tím umím žít howgh btw: byl to tedy Nero, ne? [upravil dne 14.8.06 graver] Citovat
Garfield Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 ad názory: vzpomínám si jenom na tyhle, o kterých jsi se mnou polemizoval: - že je pitomost vyměňovat si s policií humorné říkačky [upravil dne 14.8.06 graver] ??? Citovat
Garfield Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Tak už jsem to našel. Tos neprobíral s Garfieldem, ale s Josefemsv. Jiné osoby a obsazení a pro Gravera typická střelba od boku... Citovat
graver Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Ne tohle, myslím diskusi o anketě ohledně dodržování předpisů: Můžu si za to sám - naseru se do nějakýho elitního klubu a místo abych se pokorně ptal jen na technické problémy, troufám si diskutovat. Fakt toho nechme - jsme každý někde jinde. Měj se... Citovat
Fusion Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 \"Internetová hádka je jako běh na speciální olympiádě - i když vyhraješ stejně seš za retarda.\" :D Citovat
Garfield Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Původně zaslal: graver Ne tohle, myslím diskusi o anketě ohledně dodržování předpisů: Můžu si za to sám - naseru se do nějakýho elitního klubu a místo abych se pokorně ptal jen na technické problémy, troufám si diskutovat. Fakt toho nechme - jsme každý někde jinde. Měj se... Áá, už nám tu zas lítají sprostý slovíčka a nějaké nepravdy o elitách Ale souhlasím alespoň s poslední větou, a tam, kde jsi ty, tam za tebou fakt nepůjdu :D Ne, nic ve zlém, jen mě udivuje, že člověk v tvém věku se s měřením moc nepáře, než začne řezat, viz spousta témat dozadu. Tak zatím! Citovat
Kurt Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Že by s tím kočkováním byl už konečně pokoj? Citovat
uulik Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: graver Jestli jsem to správně pochopil, tak s tou osobou blízkou je to teď po novele asi takto: §10/3 pouze nově ukládá sdělit totožnost osoby, která vozidlo řídila - obecně jakékoliv. V původním znění to vůbec nebylo - pokud jste tedy sdělení totožnosti odepřeli, nebyl to přestupek. Novelou však není dotčen §60/1 zák. o přestupcích, tzn. můžete odepřít sdělení totožnosti osoby blízké, nikoliv (na rozdíl od původního znění) jiné osoby. Jinými slovy: před novelou nebylo přestupkem odepření sdělení totožnosti vůbec, teď už to přestupkem je, pokud nejde o osobu blízkou. Je to tak nějak? Bodový systém v praxi. www.Topolanek.com http://bodovy-system.blog.cz/0608/zatajeni-jmena-ridice-prijde-na-50-tisic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.