Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jeden by tomu věřil. Fakta souhlasí, v Litevské to bohužel taky znám:myslim. Akorát ta gramatická chybka v dopise pana ředitele, no, to se stává i v lepších firmách:nevim

Odesláno

tak to je hodně pěkný.

Jen tak k tomu stání v protisměru, jednou jsem také dostal za to pokutu, i když jen 100,- Kč. Parkuju v ulici u domu, která je slepá. Její šířka je tak pro jedno auto, takže když se jede tam, i ven, vždy se jede prostředkem. (dvě auta se tu nevyhnou). Parkuje se vždy na jedné straně a sice ve směru od hlavní cesty. Tak jsem vždy parkoval v protisměru, protože šlo o to abych ráno, při odjezdu z domu, nemusel z této ulice vycouvávat (nedá se tam otočit pro množství vozidel). I přes to mi bylo vysvětleno, že je to proti předpisům, protože jestliže stojím v protisměru, musím jednoznačně přejet protijedoucí jízdní pruh a tím jsem pro tato vozidla nebezpečný.

Odesláno

zase na druhou stranu oceňuju, že sám nejvyšší náčelník se ujal pera (resp. asi sekretářky) a zaslal odpověď :D

ale gramatika holt občas chybí... chybějící čárky atd radši nepočítat :mrk

Odesláno

Tak to je dost drsný ! Mě za to vzali 1 bod a pokutu 500 !!! Kdybych to četl před tím,asi bych mu vrazil do ruky taky stravenku na nějakej ten koblih !!:super čagos

Odesláno

Bylo by příliš troufalé, kdybych konstatoval, že se jako pitomci zachovali oba?

I když u občana je taková rádoby ironická stylistika pochopitelnější a přijatelnější, než u profesionála...

Odesláno
Původně zaslal: graver

Bylo by příliš troufalé, kdybych konstatoval, že se jako pitomci zachovali oba?

I když u občana je taková rádoby ironická stylistika pochopitelnější a přijatelnější, než u profesionála...

Bylo.

Odesláno

Nevím, jestli troufalé, ale každopádně dost nepochopitelné. Ale není to první tvoje nepochopitelná reakce zde na fóru, a zřejmě nejen pro mě, jak jsem si už stačil všimnout... Docela by mě ale zajímalo, jak by ses v této situaci zachoval ty, a ještě mnohem více by mě zajímalo, jakou lepší stylistiku bys dokázal vyplodit, když tuto shazuješ jako \"rádoby ironickou\". Podle mě (nejen) je to napsané velmi trefně...

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: komisar

parkování jen ve směru jízdy ,jen pokud je jednosměrka tak parovat možno na obou stranách

Kde si to vyčetl ptám se ?

§25 (1) Řidič smí zastavit a stát jen

a) vpravo ve směru jízdy co nejblíže k okraji pozemní komunikace a na jednosměrné pozemní komunikaci vpravo i vlevo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...