Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A FUNGUJE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hezký den.

V knihovně v Trutnově jsem narazil na Váš leták o připravované akci na září. Domnívám, že by se mohli na srazu sejít i majitelé starších ročníku aut. Tedy tací, kterí mají auta starší 23 let. Pokud by se nějací našli a měli zájem, můžeme mu zajistit potvrzení o stáří a originalitě vozidla, podle kterého se sníží jeho zákonné pojistné na jednu desetinu a pokud by měl někdo zájem tak ať se na mě obrátí.

Za Trutnovský veterán klub Roman Dula

p.s. mě fascinují 605 pro svou nadčasovost.

Odesláno

Tak v průběhu pondělka až úterka jsem rozdával cestou do worku t.j. v oblasti Staromáku (Pařížská ulice) a celkem to teď vypadá takto:

106 - 3

205 - 4

206 - 9

309 - 5

306 - 3

307 - 5

307cc - 2

405 - 5

406 - 5

407 - 1

607 - 3

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Tak v průběhu pondělka až úterka jsem rozdával cestou do worku t.j. v oblasti Staromáku (Pařížská ulice) a celkem to teď vypadá takto:

106 - 3

205 - 4

206 - 9

309 - 5

306 - 3

307 - 5

307cc - 2

405 - 5

406 - 5

407 - 1

607 - 3

Ty jsi teda pracovitý, aspoň nějaká činnost hned z rána, když v práci je nuda co? ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Ty jsi teda pracovitý, aspoň nějaká činnost hned z rána, když v práci je nuda co? ;)

Co pořád máte s tim, že v práci nic nedělám:myslim Se stav někdy :D

Odesláno

Původně zaslal: Dariska

Co pořád máte s tim, že v práci nic nedělám:myslim Se stav někdy :D

To mám trochu z ruky ne, se stavit? :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

106 - 3

205 - 4

206 - 9

309 - 5

306 - 3

307 - 5

307cc - 2

405 - 5

406 - 5

407 - 1

607 - 3

:o:o

Tak včera - 11.10 jusem šel zase stejnou trasu, jako před měsícem a půl a co nevidím ... za stěračem jedné z 405 (nepůsobící, jako auto naodpis) byl stále jeden letáček ... dost vošuntělý, promáčený a následně oschlý ... takže díky tomu je alespoň vidět, že na ulicích zaparkováno asi dost nejezdících aut, co brání ostatním zaparkovat ...

Mimochodem na jižňáku jsem to našel u jednoho auta (kterému jsem to dával za stěrač) taky, ale to bylo kolem 20.září ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...