thorr001 Odesláno Sobota v 20:14 Odesláno Sobota v 20:14 (upraveno) čau, jak už jsem tu psal, co nevidět se rozrosteme a bylo potřeba přejít na větší auto. Zvažoval jsem 807ku nebo C8ku, ale trochu mi vadilo že na dnešní dobu už nemají moc dobrou výbavu, třeba že jim chybí el. parkovací brzda, bezklíčkový startování a tak... Nakonec se naskytla zajímavá nabídka na Grand Espace IV, motor 2.0DCi 127kW, polokožený sedačky, navigace, LED denní svícení, bezklíčkový odemykání a startování atd. Auto je rok 2012, dovoz z Itálie, 248tkm, bez koroze, nějaká kosmetika tam samozdřejmě je, natržená sedačka řidiče, je k tomu jen jedna karta. Trochu mě mrzí že to nemá senzor světel. Aktuálně řeším montáž tažnýho zařízení, kosmetiku a auto půjde na nějakej vstupní servis, oleje filtry atd. Řeším ještě výměnu předních sedaček za vyhřívaný, chci opravit parkovací senzory a mrknout co by obnášelo dát tam ten senzor světel. Je super že to má 7 sedaček Upraveno Sobota v 20:17 uživatelem thorr001 VojtouNerCZ a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno Sobota v 21:40 Odesláno Sobota v 21:40 nevím jestli jen špatně vidím ale sensor světel to má , dej kartu do čtečky a dvakrát ( nebo třikrát nejsem si teď jistý ) rozsviť a zhasni světla . Na palubce by se měla objevit hláška funkce světel zapnuta. Citovat
thorr001 Odesláno Neděle v 05:42 Autor Odesláno Neděle v 05:42 Díky, zkusím. Na páčce to bohužel nemá polohu "Auto" Včerejší montáž TZ, zítra musím sehnat pevnostní šrouby Citovat
Davidak79 Odesláno Neděle v 07:26 Odesláno Neděle v 07:26 (upraveno) nemá to polohu , zastrč kartu do čtečky , nestartuj , z polohy vypnuté světla 2x zapni vypni parkovačky . Pokud má sensor světel naskočí hláška že se aktivovalo rozsvícení po setmění. Ta funkce rozsvícení po setmění se takhle blbě aktivuje - deaktivuje . Někdo prostě 2 x rychle po sobě rozsvítí a vypne si to, aniž by hlášku o deaktivaci postřehl . Upraveno Neděle v 07:30 uživatelem Davidak79 Citovat
thorr001 Odesláno Pondělí v 12:01 Autor Odesláno Pondělí v 12:01 tak čidlo bohužel nemám, zkusím ho ale někde sehnat a domontovat (jestli to půjde nějak normálně) Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.