t0m@s Posted May 8 Posted May 8 Pri kliknutí na "prvý neprečítaný príspevok", poprípade na "ohodnotenie príspevku", dostávam "too many requests" error. Je chyba na mojej strane, alebo má podobné problémy aj niekto iný? Veverka 1 Quote
Péťa Posted May 8 Posted May 8 DDOS útok na klubový server. Admini to řeší Pepito, BubakGS and pavelu96 3 Quote
Havlicek.Lukas Posted May 8 Posted May 8 ja si rikal ze to nebude u me ale ze nekdo hackuje stranky Quote
Radek Hurvajz Posted May 9 Posted May 9 Mě řekněte jak sem všichni lezete, vždyť se sem nedá dostat. Hackeři posraný! Pepito 1 Quote
Pepito Posted May 10 Posted May 10 @Radek Hurvajz no vidíš že jsi na to přišel, jsi přeci kluk šikovnej. Quote
Havlicek.Lukas Posted May 10 Posted May 10 me to vyskakuje kdyz kliknu na tema - mam to standartne ulozeny jako zalozku v PC - neprectene prispevky a je mozne ze mi to nedovoli ani odeslat tento prispevek Quote
Hafity Posted May 10 Posted May 10 Já jsem se sem dostal v pohodě a všechno fungovalo.... Až tedy na to zlověstné ticho.... Nikde nikdo.... Quote
radim.1008 Posted May 10 Posted May 10 Na přímo otevřít nepřečtený příspěvek mi nejde. Musím přes sekci a potom to jde. Teď jsem na to přišel. Quote
Péťa Posted May 10 Posted May 10 Zdá se, že je opraveno t0m@s, Veverka, radim.1008 and 1 other 4 Quote
Recommended Posts