t0m@s Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen Pri kliknutí na "prvý neprečítaný príspevok", poprípade na "ohodnotenie príspevku", dostávam "too many requests" error. Je chyba na mojej strane, alebo má podobné problémy aj niekto iný? Veverka ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen DDOS útok na klubový server. Admini to řeší BubakGS, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen ja si rikal ze to nebude u me ale ze nekdo hackuje stranky Citovat
BubakGS Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen Tvl, Stellantis na.sr.al už i hackery? ...já to nebyl.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen Mě řekněte jak sem všichni lezete, vždyť se sem nedá dostat. Hackeři posraný! Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen @Radek Hurvajz no vidíš že jsi na to přišel, jsi přeci kluk šikovnej. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen me to vyskakuje kdyz kliknu na tema - mam to standartne ulozeny jako zalozku v PC - neprectene prispevky a je mozne ze mi to nedovoli ani odeslat tento prispevek Citovat
Hafity Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen Já jsem se sem dostal v pohodě a všechno fungovalo.... Až tedy na to zlověstné ticho.... Nikde nikdo.... Citovat
radim.1008 Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen Na přímo otevřít nepřečtený příspěvek mi nejde. Musím přes sekci a potom to jde. Teď jsem na to přišel. Citovat
Péťa Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen Zdá se, že je opraveno Pepito, Veverka, t0m@s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
t0m@s Odesláno 12. květen Autor Odesláno 12. květen Áno, vyzerá že všetko funguje dýzl ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.