Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Putování růžového ručníku

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: aka

s´il vous plait, je ne comprends pas du tout, est-il possible de parler en langues qui sont plus faciles?:myslim:myslim

Ž ti fůbes neerrosumím...:(

Je málo chlapů, který rozumí ženskejm :myslim:nevim:(:P:D:D

[upravil dne 25/7/06 Vertex]

Odesláno

s´il vous plait, je ne comprends pas du tout, est-il possible de parler en langues qui sont plus faciles?:myslim:myslim

To je jednoduchý - znamená to:

por favor, no comprendo nada, ?es posible de hablar las lenguas que son más fáciles?

nebo: per favore, no capisco niente, é lecito parlar agli idiomi quali sono piú facili?

Vždyť jsou skoro všechna slovíčka v těchhle jazycích stejný, stačí kouknout na jeden a odvodíš si to :D

[upravil dne 25/7/06 Garfield]

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

per favore, no capisco niente, é lecito parlar agli idiomi quali sono piú semplici?

V tomhle už se trošku orientuju

No to víš že jo, sem tam třeba nějaká koncovka blbě nevadí, oni to cizinci našinci rádi odpustí, hlavní je pochopit smysl. Ale musím s Akou souhlasit, že němčina je hlavně díky skloňování na běžné mluvení dost těžká.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

To je jednoduchý - znamená to:

por favor, no comprendo nada, ?es posible de hablar las lenguas que son más fáciles?

nebo: per favore, no capisco niente, é lecito parlar agli idiomi quali sono piú facili?

Vždyť jsou skoro všechna slovíčka v těchhle jazycích stejný, stačí kouknout na jeden a odvodíš si to :D

[upravil dne 25/7/06 Garfield]

Jo :mrk teda já nevím, raději bych zůstala u té němčiny, sice tady to výše uvedené zní hezky, ale nerozumím, nechápu.....:myslim:o .

Odesláno

A což zůstat u češtiny, tu umí většina z nás? Sice někteří jedinci zde na fóru také mají těžké problémy, zejména s i-y, mě-mně atd., ale alespoň tomu jazyku všichni rozumíme... ;)

Odesláno

A což zůstat u češtiny, tu umí většina z nás? Sice někteří jedinci zde na fóru také mají těžké problémy, zejména s i-y, mě-mně atd., ale alespoň tomu jazyku všichni rozumíme... ;)

:Dpotlesk.gif:D

Odesláno

Igen :D

Odesláno

Já ti těkujy žě sy nikoho nejmenoval. :super

Odesláno

Oh yeah ... czestina rulezzz ... jsem pro :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...