Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Posilovac 405

Recommended Posts

Odesláno

Jde mi nejak ztuha posilovac na 405 a rekl bych ze se to porad zhorsuje nevite nekdo cim by to mohlo byt?

Odesláno

Je víc variant. Ta nejhorší je, že ti odchází servo - to se dá vyřešit jedině výměnou. Další varianta je, že bys měl dolejt kapalinu. Nebo ji prostě vyměnit - jestli ještě nebyla nikdy měněná. Nebo se ti mohl dostat do oběhu nějaký bordel....

Prostě bych zkusil vyměnit kapalinu a popř. propláchnout to vedení, co je pod autem na chlazení kapaliny (jestli v něm není čurbes)... Osobně jsem zjistil, že servo jde ztuha taky když je tam kapaliny více, než kolik má ...

Odesláno

diky zkusim se na to mrknout jezdim s tim asi pul roku tak nevim jestli to nekdo predemnou menil snad to bude jenom nejaka ta hadice´nebo necistota. Diky moc

Odesláno

tak jsem se na to mrknul, hadice vypadaj ze jsou ok ,oleje je tam dost,ale v ty nadobce na olej je videt nejaky zelezny spony a hodne zamotany do sebe takovej chuchvalec,to tam asi nema byt ze ne?

Odesláno

Aha, tak to já nevěděl, že se tomu říká špony...:myslim:)

Jinak to nic nemění na tom, že bych kvapalinu vyměníl, a pořádně protáh vedení - zda-li tam nei bordel - rozhodně to neni taková investice jako nový servo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...