Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podtlak v nádrži?


imaster

Recommended Posts

Dobrý den pánové, koupil jsem si pežotka 206 rv.2004. Je to mé první auto tak jsem tak trochu vyplašený. Mám možná problém, v nádrži se mi dělá podtlak. Vždy když někam dojedu a zkušebně otevřu nádtž, nasaje to velmi hlasitě vzduch. Poprvé jsem se tak leknul, že jsem pustil na zem víčko i s klíčem. Chci se zeptat, je to normální? Jeden rádoby mechanik mi tvrdí že ano.

Díky všem. Jen dodám, je to 1.1 benzín.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega ma mazdu a ten vychor, ked otvory vyjazdenu nadrz je teda riadny, keby bol o trochu lahsi, tak ho to vcucne aj jeho.

Ale aby sme sa vratili k tematu, peugeot nieje mazda. Takze 206ka 1.1 ma odvzdusnovacie kanaloky (aspon ta moja r.v. 2002). Takze ziadny podtlak by tam nemal byt, ja ho tam nemam, nadrz otvaram bez toho, ze by ma to chcelo vcucnut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže obnovuji tento dotaz. Podtlak se v nádrži už nedělá, je tam prozměnu přetlak. Včera jsem dojel ke švagrovi (15km) a cvičně jsem oddělal víčko od nádrže a ..... byl jsem slitej benzínem. Ten proud co se vyvalil z nádrže, byl jsem celej obhozenel. Ještě že nemám ve zvyku kouřit. Ten tlak musel být dost velkej. Setkali jste se s tím někdo? Dneska vezu auto do servisu ke známemu. Po telefonu říkal, že snad budou přehozené nebo skřípnuté nějaké hadičky. Ještě mě napadlo, jestli není vadný odvzdušnovací elmagnet. ventil?

Poradíte prosím? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělám do včel, ale dle mého názoru v nádrži má být klasický atmosferický tlak. Pokud se tvoří podtlak, či tlak (no, ještě jsem se s tím nesetkal) tak neco podle mně nebude v pořádku. Zacpané hadičky vyrovnávající tlak či filtr s aktivním uhlím, nebo něco podobného rázu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...