Medvěd Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Wolfovy Zádveřice už jsem přepsal na správné Nedákonice - no obé vísky jsou u Zlína, tak mi to prostě prstík neposlucha takhle vyťukal Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Medvěd: No počkej, tak o pobihání v ručníku nic nevím, to mi nějak uniklo. Ale když byla sranda tak proč ne. A Ty nezoufej. Helča je supr baba. Citovat
Sagic Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Myslím, že ty fotky by se mohly hodit do galerie, co vy na to? Citovat
Neon Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Méďo, jak víš o ručníku - tys tram byl taky? Nebo máš nějaké posly? Anebo už jsou někde zvěřejněny komplet fotky?? Daris: kočička byla úplně v pohodě ... byla ráda, že má takovou milou společnost ... Oni ty fotky opravdu matou - asi špatně zaostřený, nebo co :-) my byli opravdu v OuKeji... Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Sagic Myslím, že ty fotky by se mohly hodit do galerie, co vy na to? Já jsem pro. byl to nějaký sraz-byl. A to musí být zdokumentované. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Já vím, že je Helča super holka (jinak bych jí neměl doma, že???), ale zase na druhou stranu proč by se vetchý vilný stařík Medvěd nemohl zasnít a vrátit do mladších let, když výše uvedené fotky toklik, tolik napovídají.................................... Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Neon: No nevím, jestli to nebylo zaostřené. To máš snad ještě rozostřené oči Ty ne? Jo a ručníky jsi nějaký vysazený, nezdá se Ti? V Šebetově růžový, pak u Tebe nějaká ručníková party. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 AHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ TADY TOTIŽ NEJSOU FOTKY S RUČNÍKEM, TY JSOU Tady!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Neon Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Daris Neon: No nevím, jestli to nebylo zaostřené. To máš snad ještě rozostřené oči Ty ne? Jo a ručníky jsi nějaký vysazený, nezdá se Ti? V Šebetově růžový, pak u Tebe nějaká ručníková party. Teda ... rozmazané jsem chtěl napsat... Nene - já byl opravdu utahanej ... zuboženej ... a ještě jsem přijel na kole. A k tomu ručníku ... to ještě nevíš, že aktérem byl ten samý ručník, jako na Šebetově, ale druhým aktérem (aktéry) jsem nebyl já, nýbrž někdo úplně jiný... Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Neon: Už vím, kdo se toho všeho zůčastnil. to musela být dobrá party a že je to ten stejný ručník jako na Šebetově mi došlo, páč je přece oranžový ne? Díky Méďo o těch fotkách jsem neveděla. Citovat
aka Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Neon je na vetsine fotek rozmazanej....nejak s emoc hejbal nebo co:myslim:myslim a nebo ze by fotak fotil lidi podle toho, co videli oni sami:myslim:myslim Citovat
aka Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Medvěd Kurňa, že ten Peugeot - club nefungoval když jsem byl mladej a svobodnej- takovej výběr tří krásek s jedním ručníkem na jednom mejdle, to je pro mě výlet o minimálně deset roků do historie (a to ještě zdaleka ne každé mejdlo se takhle spontánně odvázalo, spíš to dopadalo jako závody kdo, kolik vypije a komu druhý den nebude úplně dobře. Teda me nejak nedoslo, co to Dariska psala a dlooouho sem uvazovala nad tim, zda vvittyho radis mezi krasky p-c nebo co ?:D:aut Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: aka Neon je na vetsine fotek rozmazanej....nejak s emoc hejbal nebo co:myslim:myslim a nebo ze by fotak fotil lidi podle toho, co videli oni sami:myslim:myslim Asi na Tom něco bude:D Ty jsi tam byla, ty víš co kdo měl v sobě. Citovat
aka Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Daris Asi na Tom něco bude:D Ty jsi tam byla, ty víš co kdo měl v sobě. JJ, a kdyz jsme zase u rucniku....tak i vim, co mel kdo na sobe:D:D Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Aka: No vidíš to. Tak honem s fotkama sem k nám, ať se taky máme na co podívat. Citovat
aka Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Daris: jj, nejak nestiham, ale neboj objevi se tu.... snad to preziju, on uz tenhle vyber stal za to, ze me ostatni asi ukamenuji....:bojim Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: aka Daris: jj, nejak nestiham, ale neboj objevi se tu.... snad to preziju, on uz tenhle vyber stal za to, ze me ostatni asi ukamenuji....:bojim Kdyžtak to sváděj na mě a případné reklamace vysílej ke mě a já si tím poradím. Citovat
Guest Daris Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Vvitty asi nekoho zabiju.... Takže mě, protože teď vyřizuji reklamace já Citovat
Vvitty Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 mam pocit, ze nekdo pujde na pristi sraz pesky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.