Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěd: No počkej, tak o pobihání v ručníku nic nevím, to mi nějak uniklo. :) Ale když byla sranda tak proč ne. A Ty nezoufej. Helča je supr baba.:super

Odesláno

Méďo, jak víš o ručníku - tys tram byl taky?:D Nebo máš nějaké posly? Anebo už jsou někde zvěřejněny komplet fotky??

Daris: kočička byla úplně v pohodě ... byla ráda, že má takovou milou společnost ... :super Oni ty fotky opravdu matou - asi špatně zaostřený, nebo co :-) my byli opravdu v OuKeji...

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Myslím, že ty fotky by se mohly hodit do galerie, co vy na to? :D

Já jsem pro. byl to nějaký sraz-byl. A to musí být zdokumentované. :D

Odesláno

Já vím, že je Helča super holka (jinak bych jí neměl doma, že???), ale zase na druhou stranu proč by se vetchý vilný stařík Medvěd nemohl zasnít a vrátit do mladších let, když výše uvedené fotky toklik, tolik napovídají....................................

Odesláno

Neon: No nevím, jestli to nebylo zaostřené. To máš snad ještě rozostřené oči Ty ne? Jo a ručníky jsi nějaký vysazený, nezdá se Ti? V Šebetově růžový, pak u Tebe nějaká ručníková party. :D

Odesláno
Původně zaslal: Daris

Neon: No nevím, jestli to nebylo zaostřené. To máš snad ještě rozostřené oči Ty ne? Jo a ručníky jsi nějaký vysazený, nezdá se Ti? V Šebetově růžový, pak u Tebe nějaká ručníková party. :D

Teda ... rozmazané jsem chtěl napsat... :D Nene - já byl opravdu utahanej ... zuboženej ... a ještě jsem přijel na kole.

A k tomu ručníku ... to ještě nevíš, že aktérem byl ten samý ručník, jako na Šebetově, ale druhým aktérem (aktéry) jsem nebyl já, nýbrž někdo úplně jiný...

Odesláno

Neon: Už vím, kdo se toho všeho zůčastnil. to musela být dobrá party a že je to ten stejný ručník jako na Šebetově mi došlo, páč je přece oranžový ne?:D

Díky Méďo o těch fotkách jsem neveděla. :super

Odesláno

Neon je na vetsine fotek rozmazanej....nejak s emoc hejbal nebo co:myslim:myslim a nebo ze by fotak fotil lidi podle toho, co videli oni sami:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kurňa, že ten Peugeot - club nefungoval když jsem byl mladej a svobodnej- takovej výběr tří krásek s jedním ručníkem na jednom mejdle, to je pro mě výlet o minimálně deset roků do historie (a to ještě zdaleka ne každé mejdlo se takhle spontánně odvázalo, spíš to dopadalo jako závody kdo, kolik vypije a komu druhý den nebude úplně dobře.:xvul

Teda me nejak nedoslo, co to Dariska psala a dlooouho sem uvazovala nad tim, zda vvittyho radis mezi krasky p-c nebo co ?:myslim:D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: aka

Neon je na vetsine fotek rozmazanej....nejak s emoc hejbal nebo co:myslim:myslim a nebo ze by fotak fotil lidi podle toho, co videli oni sami:myslim:myslim

Asi na Tom něco bude:D Ty jsi tam byla, ty víš co kdo měl v sobě. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Daris

Asi na Tom něco bude:D Ty jsi tam byla, ty víš co kdo měl v sobě. ;)

JJ, a kdyz jsme zase u rucniku....tak i vim, co mel kdo na sobe:D:D

Odesláno

Aka: No vidíš to. Tak honem s fotkama sem k nám, ať se taky máme na co podívat. ;)

Odesláno
Původně zaslal: aka

Daris: jj, nejak nestiham, ale neboj objevi se tu....:D snad to preziju, on uz tenhle vyber stal za to, ze me ostatni asi ukamenuji....:bojim:bojim

Kdyžtak to sváděj na mě a případné reklamace vysílej ke mě a já si tím poradím. :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

asi nekoho zabiju....

Takže mě, protože teď vyřizuji reklamace já:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...